Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде тешко сум се паднал со Strumica DC сите играчи му се бајги високи тешка ќе биде нема да ми игра најдобриот центар.

Утре со што поголема разлика тепам боље за мене а тие зад мене и над мене нека губат ко грчка.

Со помош на тие пари можеш да играш во приватни купови.

А што добивам ако играм во приватните купови?

Сега ми стигна една понуда да играм во приватен куп и пишува, за 1во место толки и толку CB MONEY ,за 2ро толку и толку....

И еве да речеме сум прв, што правам после со тие пари?

А што добивам ако играм во приватните купови?

Сега ми стигна една понуда да играм во приватен куп и пишува, за 1во место толки и толку CB MONEY ,за 2ро толку и толку....

И еве да речеме сум прв, што правам после со тие пари?

Тие се цб мани и мислам дека само на купови можеш да играш т.е. за да влезеш во приватен куп треба да дадеш 20 цб мани.Само колку да знаеш а може и знаеш дека нема умор нити повреди така да можеш да тераш и со една постава 4 четвртини ама и боље е за експерементирање на тактки.Прво место ако си мислам земаш 56 цб мани,за второ 33 и за трето 22 а од четврто па надоле ништо.

Вака ппунете додека можете и бидете на врв од лига и ќе се пуни салата.Ја во суперлига ептен малце ја пунам со тоа што навивачите не се задоволни од мене и не се пуни салата а вака ако сте на врв имате се повеќе навивачи и се повеќе се пуни салата и повеќе пари се разбира.
Ја по 20000 само зеам дури и помалце.

Ауууу, денеска сум играл со Крволочни Тигрови... Многу јак тим, ги тепав 2 разлика, али сега сум без Ерцеговац. :|

Кирца ќе се спасиш ти бе...уште е ризично 4 екипи имате по 24 ама како што гледам ти имаш многу подобра екипа од сите овие.

Баш денеска ќе го испробам најновиот играч Мишо Вох ќе игра во 1,3,4 четвртина па да видиме како ќе се покаже.

Баш денеска ќе го испробам најновиот играч Мишо Вох ќе игра во 1,3,4 четвртина па да видиме како ќе се покаже.

Не биди алчен играј го 2 вака ќе ти се повреди и после без ништо ќе останеш.
Инаку ја 100% ќе се спасам со тоа што партизан ќе губи службено и ќе добива 0 бодови.Така да сеа идам да избегнам бараж што ќе биде тешко и треба да праам многу изненадувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom