Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Поразззззззззззззззззззззззззззззззззззззз.
Како изгуив а ќе се искачев многу места.
На крајот ме победи.

AJSSUTER na meleardi mu se povredi dedoto:vozbud::vozbud:
znae nekoj tocno za toa so prasuvav ako ne stavam taktika na kup utakmica dali ke me kaznat? zatoa so igram so vujadinovic i taka ke me ubie vaka da ne mi se umorat igracite me ceka use edno derbi :helou:
Edit:na 26 dena e povreden

AJSSUTER na meleardi mu se povredi dedoto:vozbud::vozbud:
znae nekoj tocno za toa so prasuvav ako ne stavam taktika na kup utakmica dali ke me kaznat? zatoa so igram so vujadinovic i taka ke me ubie vaka da ne mi se umorat igracite me ceka use edno derbi :helou:
Edit:na 26 dena e povreden

Не би ти препорачал да ризикуваш.
Инаку играј де не се предавај.:smir:

ne za drugo deka 12 igraci imam u tim zatoa

Епа и ја имам така има шанси да ми се повредат и моите а ја и плус сум во суперлига.Ме снајде ли истата судбина на ред девил НАЈЕБАО САМ.
И не го сакате бе италијанецот????????
80000 е за сеа.Уште не е поминат првиот ден.

Победа над KK Snickers oд 72:77...Очекувам во најмала рака да бидам барем втор на крај на сезона!

Тоо повеќе се израдував што на Meleardi му се повредил дедото неголи што сум победил со Скорпион :)

Јас победив 16 разлика, а тој шо беше 1 место за некое чудо изгубил, и сеа сум прво место.

Следното коло играм со него, и конечно да си го решиме статусот за кој ќе биде шампион оваа година.

Јас победив 16 разлика, а тој шо беше 1 место за некое чудо изгубил, и сеа сум прво место.

Следното коло играм со него, и конечно да си го решиме статусот за кој ќе биде шампион оваа година.

Прва сезона одма шампион.:salut:

Таман чекав сите да се оправат, еве ти повреда. Не знам што стана, на секоја утакмица повреда. :|

Нешто без компјутер бев тие денови, па ме немаше. Сум изгубил два натпревари со Колибри,нормално. Е сега во купот ми се паднал најтешкиот противник.Барселона од суперлигата.Веќе ја победив еднаш во лигата ама не се знае ништо.
Знае ли некој колку пари се зема од купот.За која рунда колку пари? Оти не лагам да се замарам многу со него.

Еј а има некој македонец администратор?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom