Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Абе џабе, сите гледаат да си купат добар играч за себе (странец), ич не ги е гајле за нашите селекции.

Мене ми треба тренер за вакво нешто ја би го уништил,а не развил.
Од наредната сезона почнувам со ова.
Ќе напраам од еден ѕвер.

А имаш сеа тренер?
Ако имаш земи некој млад развивај го.
Предлог е ова.:smir:

Кој има тренер нека каже,зашто брат ми има два добри малди играчи,па да се развиваат!!!!

Ја проширив за 1000 места салава бидејки старата од 1500 капацитет стално се полнеше 100 % па сега сакам да видам дали и оваа ке се полни + ке зимам некој денар повеќе.

Ej ako ne stavam taktika za kup utakmica ke me kaznat nesto?
:helou:

Ej ako ne stavam taktika za kup utakmica ke me kaznat nesto?
:helou:

Мислам дека за 1 утакмица не казнуваат а ако имаш после уште 1 те казнуваат 450.00 или 300.000 незнам како беше иначе кајмене играчиве се уште некои по 20 % па може и јас нема да местам тактика.

Леле ако го продадам за пола милион ке се убијам...Сепак фала за помошта....Ако не вие ке го земете...:kesa:

Рано е бе па ти на 29 мислам деќа му беше деадлајн кога ќе дојде полсаат време пред да истече рокот ке видиш како ке даваат пари :)

Мислам дека за 1 утакмица не казнуваат а ако имаш после уште 1 те казнуваат 450.00 или 300.000 незнам како беше иначе кајмене играчиве се уште некои по 20 % па може и јас нема да местам тактика.
abe za u kup utakmicava
igram so vujadinovic i taka ke me ubie vaka barem da ne gi umaram igracite,barem ke mi bidat svezi zatoa sto sea narednive utakmici mi se dosta teski

Вака после го ставам марко гуло од почетна цена 0 има 50000 индекс,па ајде чекам заинтересираност.

Незнам кој филм им е на гнидиве грчки цело време ке лецитирам за играч и они 2-та тима и тоа ΑΡΗΣ и ΧΑΛΕΙΣ Α.Ο како да се здружиле против мојов тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom