Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Македонец е играчот само ако знае како да ги искористи шо кур ке му е над 200.000 индекс у ваа девизија треба да почека али ке видиме ке ги потроши за 1 ден :smir:

Ако е паметен нека си купи 3 солидни играчи со 40000 индекс и за неговата лига е доволно

Еве една многу ретардирана работа. Си одам нели да се логирам чаразај, кога таму кај јузер нејм ми излегуваат иминја на други од нашата лига, како ајсшутер, марјан46,кикац и некои други. Тие се ненормални бе:tapp::tapp::tapp:

Играчот на војводата е легенда.

Треба да се пази во кој клуб ќе оди, за потоа да се навлече на репрезентацијата.

Некој пражуваше како изгубив од брат ми??? Едноставно , јас имав шут за 2 30%, шут за три 5-15, а брат ми се растури од тројки давање. Ама добар е малиот, има од кого да учи.а и не верувам дека ќе испадне. Ама оваа сезона посебно ќе уживам, гооолема изедначеност со исклучок на двајца-тројца! Бајдвеј дај бе мене нека ми се падне некој 15годишник за 17 милиони.ич нема да се лутам.

Некој пражуваше како изгубив од брат ми??? Едноставно , јас имав шут за 2 30%, шут за три 5-15, а брат ми се растури од тројки давање. Ама добар е малиот, има од кого да учи.а и не верувам дека ќе испадне. Ама оваа сезона посебно ќе уживам, гооолема изедначеност со исклучок на двајца-тројца! Бајдвеј дај бе мене нека ми се падне некој 15годишник за 17 милиони.ич нема да се лутам.
Ќути, многу пари исфрлив по млади таленти и ништо не излезе бе.Веќе не ми се фрлат пари.Здравје, кога ќе соберам 10 милиончиња( на Свети никад):helou::helou:

Леее луѓе ама јако сум се сјебал у пм сакав да зимам еден центар ѕвер ама ме казниа 450 000 оти загубив службено и сеа нема шанси да имам пари:nesvest:
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 206
Weight: 101 Skills Index: 33.208
Salary: 61.067 Defence: 9
Free Throws: 10 Two Point: 8
Three Point: 7 Dribbling: 5
Passing: 4 Speed: 6
Footwork: 6 Rebounds: 7
Experience: 4

Еве шо играч е

А и еве продавам едно пф за 100 000 а е проценет на 1 000 000 па ако му се засвиде на некој може да го земе а и планирав да го продавам за 800 000 не за 80 000 ама испуштив една нула:tapp:
Team Name: КК ОРКА Fame: Unknown Player Suggested Positions: Small Forward
Power Forward
Form: 6 Age: 18
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 214
Weight: 115 Skills Index: 10.429
Salary: 15.775 (+10% FPF) Defence: 6
Free Throws: 1 Two Point: 1
Three Point: 6 Dribbling: 5
Passing: 6 Speed: 6
Footwork: 6 Rebounds: 2
Experience: 1
http://www1.charazay.com/index.php?act=player&code=1&id=4307100

Војводата го продал детено за 25 милиончиња.:nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesvest::nesvest::nesvest:

Сега во моја девизија имам конкуренција Бршјак Војвода ке биде 1 тоа се знае и КК Шкорпион :nesvest:
Војводата му требаат сега само 2 играчи од 30.000 индекс и ништо фазла има загарантирано влегување и после со другите 20 милиони ке праи партал понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom