Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Епа и јас тепав на гости... 41:68 конечен резултат.
Иначе јас играм во 2.3 дивизија и ова ми е прва сезона на Charazay!:smir:

Јас загубив службено поради тоа шо една будала направи 5 фаула....ама добро и јас а заебав работата шо не напраив тактика:toe:
У следно коло играм против Најјаки и фиксно губам:nesum:
Честитки до сите шо тепаа

КК Гостивар! А твој тим кој е?
КК ОРКА во 1.2 лига
Едит:Го видов твојот тим и треба да се засилуваш а тие слабите играчи шо ти се со под 10 000 индекс отпуштај ги и зимај си подобри:)

ОМГ !

Видете го КК Борац, го победил денес на Ентерпрајз 125 - 44 :nesum:

Лосер брате како шо ми стои, имаш конкуренција.

Очекуван пораз од Чернобил 76-58.Овој ми е пишан уште пред да почне сезоната.Ама не е лош резултатот.Катастрофален шут за 3 поена дали имав 20% 5 тројки од 25-30 шута

Интересно ќе биде сезонава, сите се појаки. :helou:
Честитки и за сите што тепаа, само не ми е јасно како Кирца го тепаше Правниче. :vozbud:

Иначе за селектори стварно мислам дека треба да е некој поискусен од прва лига, можете и тука да образложите зашто да гласаме. :baeh:

п.с. Ја не се кандидирам, пошто немам време за репрезентација. :nesum:

Ја тепав 96:18, штета што не дадов над 100 поени, ама ова е најголемата победа за мене у играва.

Кирца го тепаше Правниче 70:62. :nesvest:

аАА да да, честитки до Кирца.Голема победа над Правниче.:wink::wink:

Честито на сите што тепаа и од мене, посебно на Кирца.

Кај мене Оклинкас за 20 минути 22 поени со шут за два 11-12.

Да Кирца е мајстор, ама и брат му е мајстор. :vozbud:

Иначе јас победив на КК Сас во гости 15 разлика. Конечен резултат 65-80.

Станислав Микитин МВП со 26 коша. :vozbud:
Интересно ќе биде сезонава, сите се појаки. :helou:
Честитки и за сите што тепаа, само не ми е јасно како Кирца го тепаше Правниче. :vozbud:

Иначе за селектори стварно мислам дека треба да е некој поискусен од прва лига, можете и тука да образложите зашто да гласаме. :baeh:

п.с. Ја не се кандидирам, пошто немам време за репрезентација. :nesum:

Фала ви.
Ова беше добра утакмица.
Шутот ми беше мене топ а неговиот слаб едноставно не му беше денот а мене па ми беше.
Прва победа за мене у суперлигата и тоа е знак дека нема испаѓање.
Честитики до сите.

ОМГ !

Видете го КК Борац, го победил денес на Ентерпрајз 125 - 44 :nesum:

Лосер брате како шо ми стои, имаш конкуренција.
Ја и ти ретардираните мораме да сме на првите две места, каков Борац каков Чворац.
Честито нека ти е победата...

Него како израчунав во моментов втор ќе сум, иста кош разлика со Борац +105 најверојатно, ама он повеќе поени дадени. ДАЛИ ЈЕ ТО МОГУЧЕ? :nesvest:

Супер сум го тепал Маврово 50:60 многу високи играчи има :toe: али добра е чим победив
Поениве од воа коло уште не се ставени :(

Бршјак Војвода ке земе 12.340.000 :nesvest:

Продава 15 годишен скоро двеметра скилот му е 18.486 и последната понуда му е од Zaragoza Liches со 12.340.000 звер е човеков.
Само ако знае да ги искористи да купи за 3.000.000 милиони играчи и другите да ги чува за наредна :)

Бршјак Војвода ке земе 12.340.000 :nesvest:

Продава 15 годишен скоро двеметра скилот му е 18.486 и последната понуда му е од Zaragoza Liches со 12.340.000 звер е човеков.
Само ако знае да ги искористи да купи за 3.000.000 милиони играчи и другите да ги чува за наредна :)
Ма шо ти е тебе бе кога нема да земе еден ѕвер од 200 000 индекс:tv:
А Македонец е играчот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom