Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Победа во пријателска со Најјаки 63-75 не толку убедливо, но ми се повреди оној со најголем скил индекс и не играше цела утакмица, па така едни ми играа 40 минути. Се на се ок.
П.С. Кој беше напишал дека не се повредуват играчи на пријателски ?
И кој е за нова пријателска нека кажува...

Абе ќе го скинам тој Најјаки не е најјак:tv:
Инаку закажав пријателска со Лионс Куманово

Шо не играте со тимови шо имаат сала по 10000.Ќе земе те солидна пара-ко за пријателски.

Се зема пари ама не се наполнуват салите:wink:

Не сакаме пари, пошо и онака ќе ми ги украдат ко на Марјан.

Замислите да играм со Најјаки. Најјаки-Лузер. Па ќе ме скрши.
позЗ

Се зема пари ама не се наполнуват салите:wink:
Тоа да на никој не се пуни барем да земете некоја пара,ја радо би играл само што ја ќе играм у суперлига а иам 11 играчи а ако се повреди некој на 23 дена е тек тогаш ќе го наебам.

Јас ке играм само првен да ја изиграм утакмицата со Виктораниус

Јас по 100 000 зимав од пријателски....цело време играв ама сеа малце паузирам а и Лионс Куманово ми прати покана па сакам да го подмачкам за у лигата:pipi:

Ретарду, сите од нашата лига се засилуваат, само ние чекаме да дојде играч од Марс бесплатно. Кои ретарди сме...
позЗ

Абе ретард ти си полн како брод, јас курцу имам само. Курац и таа сезона шо ќе одам во суперлига, осеќам дека многу ќе се нервирам.

ЕБАТЕ РЕТАРДОТ !

позЗ

Ретарду, сите од нашата лига се засилуваат, само ние чекаме да дојде играч од Марс бесплатно. Кои ретарди сме...
позЗ
Абе ретард ти секако победуваш у 1.1 па собирај пари цела сезона,зајакни ја салата(ќе имаш многу навивачи оти ќе си прв),на крајот на сезоната ќе земиш тешка пара и кога ќе му отидиш у супер лига........нема да испадниш:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom