Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
И Марјан кажи дека имаш 27 години у формуларот, со повеќе или помалце не примаат.

Е крај човек ќе го нема 5 минути тука станува лудница.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Епа ке стане кога мисли дека го лажеме,и не верува а му кажуваме за негово добро.

Ја ти испратив покана,сега немам засилувања ама ајде колку да соберам пари нешто :)

Ајде кој сака пријателска со мене??/Имам сала со 10 000 валда од кај мене поише пари ќе земете.Ајде кој сака нека прати покана.Кк македонија у суперлига сум. Ај вишекоа се фалите за пари јас имам 13 милиона и ќе треба многу мудро да ги потрошам ако сакам да задржам 5то место.

Ајде кој сака пријателска со мене??/Имам сала со 10 000 валда од кај мене поише пари ќе земете.Ајде кој сака нека прати покана.Кк македонија у суперлига сум. Ај вишекоа се фалите за пари јас имам 13 милиона и ќе треба многу мудро да ги потрошам ако сакам да задржам 5то место.
13 милиони? Уаууу
Абе само што закажав со Ајсшутер пријателска. :( Иначе ќе игравме... Ај после ако сакаш.

Што е финтата со Марјан и некој формулар:pos2::pos2:. Стварно сте се побркале тука , хехехе:tapp:. Денеска играм со најјаки, после ако има кандидати за пријателска на огласи да се истакне:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom