Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Што е финтата со Марјан и некој формулар:pos2::pos2:. Стварно сте се побркале тука , хехехе:tapp:. Денеска играм со најјаки, после ако има кандидати за пријателска на огласи да се истакне:baeh:

Го зафркававне :vozbud:
Иначе ке го тепаш Најјаки јас го тепав 1 разлика само со 1 засилување никакво :)
Можам да купам засилување над 40.000 скилс индекс али многу плата зимаат накај 100.000 а мене толку спонзорот ми дава затоа ке пазарам поефтини и така не ми треба којзнае какво засилување за оваа девизија.

Пс - Некој продава PF,SF ?

Иначе ке го тепаш Најјаки јас го тепав 1 разлика само со 1 засилување никакво :)
Можам да купам засилување над 40.000 скилс индекс али многу плата зимаат накај 100.000 а мене толку спонзорот ми дава затоа ке пазарам поефтини и така не ми треба којзнае какво засилување за оваа девизија.

Какви 100000 не збори глупости.Плата ќе зема негде 50-60 илјади ама пак а 60 а 100 тука е разликата не ти се исплати боље земи двајца по 25000 ама евтини ептен евтини да ги најдеш.

Какви 100000 не збори глупости.Плата ќе зема негде 50-60 илјади ама пак а 60 а 100 тука е разликата не ти се исплати боље земи двајца по 25000 ама евтини ептен евтини да ги најдеш.

Не 100.000 ама сега еден видов 89.000 ?

Епа сеа ги има ретки ама поголемиот дел имаат негде по 60000 па ака да тие со 100000 избегнувај ги.

Ке го тепам ама не ми отваре тактиката, не можам да наместам.Сакам да испробам нешто на пријателските ама ајде нека е.Можеби до вечер ќе се управи.
П.с. Кирца, добар играч си купил гледам

Слушај ханибал шо ќе го тепаш на најаки ќе го тепаш тоа е факт.А иначе тоа што купил јак играч не значи дека ќе го тепа.Он има 5 јаки играчи а он 1 не може да игра сам а и плус сеа ќе му е роденден ќе напуни 27 години па и така да поголема е веројатноста да се повреди.

Форма: 5 Старост: 23
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 210
Težina: 113 Skills Index: 54.276
Plata: 88.957 (+10% FPF) Одбрана: 11
Слободна Бацања: 9 Dva Poena: 12
Tri Poena: 5 Дриблинг: 5
Dodavanje: 7 Brzina: 4
Позиционирање: 7 Skokovi: 8
Искуство: 8Еве го тој што го купив.
П.с.ханибал имаш мсн?

Слушај ханибал шо ќе го тепаш на најаки ќе го тепаш тоа е факт.А иначе тоа што купил јак играч не значи дека ќе го тепа.Он има 5 јаки играчи а он 1 не може да игра сам а и плус сеа ќе му е роденден ќе напуни 27 години па и така да поголема е веројатноста да се повреди.

Умор:
FAPercent_back.gif
П.с.ханибал имаш мсн?
Имам vanealt06@hotmail.com

Како ти е мсн от ванеалт.
Да не си ване алтанџиев ти или сум грешка ја нешто?

Како ти е мсн от ванеалт.
Да не си ване алтанџиев ти или сум грешка ја нешто?
Не бе у право си:wink:
до сите charazay играчи: Продавам млади солидни 17 годишни играчи, проверете и помагајте

Умор:
FAPercent_back.gif
П.с.ханибал имаш мсн?
Кај ќе го чека?:nesum:

Не знам да ти кажам ќе слават сите играчи роденден пошо на сите им е роденден.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не знам да ти кажам ќе слават сите играчи роденден пошо на сите им е роденден.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Тоа е најглупото во ретардиранава игра, треба на различни датуми да слават роденден. Ретарди.
Ја сум сонувал дека сум купил слаб играч за 10 милиони, ретардиран сум и ја.
позЗ

Тоа е најглупото во ретардиранава игра, треба на различни датуми да слават роденден. Ретарди.
Ја сум сонувал дека сум купил слаб играч за 10 милиони, ретардиран сум и ја.
позЗ
Море оти си толку......за шо мислиш дека е МекДоналдс?:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom