Pravnice
The Don
- Член од
- 15 ноември 2007
- Мислења
- 2.462
- Поени од реакции
- 1.433
И на тебе и на Ханибал можам да ви кажам тактика за победа, аманее фер зашто некој од вас секоко ќе испадне. Точно знам и на Игокеа и на Гоко што им е слаба страна. Само ќе ви кажам добро проанализирајте им ги последните 5 утакмици и ќе сконтате.Како и да е се надевам дека кој и даиспадне нема да се откаже од играва. Не е исто без нервозните постови на црвениот ѓавол или на ханибал. Јас инаку денес си осигурав 5то место и сега цел тим ми е на распродажба, ако има некој поголем буџет нека ѕирне слободно.
Добив една поракана Чаразај од менаџерот на партизан игокеа каде што он е навреден од горенаведениот пост!!!!!! Дали некој горе глда нешто навредливо???
Е сега вака, типот се фура нешто демек он бил појак, зашто ме тепал у лига.Е сега на таа утакмица поради повреди играм без центар и у реду , ме тепал.Ама, ѕирнете мој тим,ѕирнете негов тим и ќе видите кој е газда меѓу нас.Едноставно јас сум 5 ти а он е под мене на табела. Само една порака до господинот верувам ќе ја прочита
СЕ ГЛЕДАМЕ СЛЕДНА СЕЗОНА НА ДВАПАТИ ГАДНО ЌЕ ГО ЈАДЕШ ОД МЕНЕ ТИ ВЕТУВАМ. сО ТЕБЕ ЌЕ ИГРАМ СО ПОСЕБЕН МЕРАК.