Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Утре играм со Девилсон на гости па се надевам дека подобриот ќе победи:)инаку оваа може и да ми биде решавачка за тоа дали ќе го задржам второто место овие 2 кола(се надевам дека ќе го задржам:))поздрав и со среќа на сите утре

Епа со среќа на сите, ја со Чернобил не се надевам многу, ќе изгубам и тоа многу, таман ќе имам полоша кош-разлика од АБА во пресрет на последното коло, кај што ќе морам да го тепам Гоко, а притоа АБА да изгуби од Партизан.

Епа ја утре одмарам ја откажав утакмицата,ме мрзеше да местам тактика,се шалам.Утре за мене нема утакмица.Голем град нема ниту еден играч.Победив со 20 разлика.Јухуууууууууууууууу.
Со среќа на сите.

Јас утре со КК Кале, очекувам 7 победа под ред со висока разлика. И ќе се молам на господ Вардар Скопје да изгуби, за да се докопам до 5 позиција.

А ја само сакам да не ми се повреди никој, затоа што во последните 3-4 утакмици имав исто толку повреди.

Ајде уште 10 минути до почетокот на претпоследното коло, со среќа на сите.

Ја загубив 90:41, од резултатот сум задоволен, ама тешко дека ќе опстанам, пак сум у црвената зона. Гоко изненадувачки го победи хит ем хај, Партизан нешто слабо игра. Лошо е.

Јас победив 9 разлика едвај едвај, потешко одколку што мислев. Но за среќа и Вардар изгуби со неверојатни 60 разлика, па така сега сум на 5 место. Ајде здравје другата сезона со подобар тим до 1 или 2 место, на тие две ќе атакувам.

Сега последното коло ќе го земам службено со 20-0 против другиот KK Strumica, зошто и он нема наместено тактика, како и Голем град.

Голем град нема наместено тактика туку нема ниеден играч.Неверјотна победа од 20-0.Готово сеуште не освоив титула.

Ја загубив 90:41, од резултатот сум задоволен, ама тешко дека ќе опстанам, пак сум у црвената зона. Гоко изненадувачки го победи хит ем хај, Партизан нешто слабо игра. Лошо е.

И на тебе и на Ханибал можам да ви кажам тактика за победа, аманее фер зашто некој од вас секоко ќе испадне. Точно знам и на Игокеа и на Гоко што им е слаба страна. Само ќе ви кажам добро проанализирајте им ги последните 5 утакмици и ќе сконтате.Како и да е се надевам дека кој и даиспадне нема да се откаже од играва. Не е исто без нервозните постови на црвениот ѓавол или на ханибал. Јас инаку денес си осигурав 5то место и сега цел тим ми е на распродажба, ако има некој поголем буџет нека ѕирне слободно.

Ама ипак, не е се до тактиката и добри играчи треба да имаш. Се молам Партизан само да тепа, другово од мене зависи.

И аба и партизан се израмнети и мислам дека тактиката ќе решава.

Не се предавај пред време биди оптимист малце.Ти глеј победи го гоко па после глеј за аба.Само глеј да напраиш добра тактика.

Не се предавај пред време биди оптимист малце.Ти глеј победи го гоко па после глеј за аба.Само глеј да напраиш добра тактика.
Абе песимист сум увек. :)
Само барам Партизан да ја победи АБА, ако ја победи, а ја не победам ја сум си крив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom