Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го моето ново засилување кое стигна денес.

Форма: 3 Старост: 20
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 192
Težina: 89 Skills Index: 31.966
Plata: 54.948 (+10% FPF) Одбрана: 6
Слободна Бацања: 8 Dva Poena: 6
Tri Poena: 10 Дриблинг: 9
Dodavanje: 6 Brzina: 6
Позиционирање: 7 Skokovi: 6
Искуство: 2

За почетниците што им треба објаснување слободно побарајте од мене или моете преку мсн.
kiril.ivanoski@hotmail.com

Ме немаше 10 дена и глеам се по старо,се газам пред себе.Тоа е доброто а сеа лошото,НИШТО НЕ ПРОДАДОВ.
Како е можно 8 ги стаив по проценетата цена и сеа ќемора сите да летаат.
Глеам има навала кон играва од македонци,само така па и сеа ќеима и трети лиги.
Ново време на играње утакмици у македонија е 19:00.

Уфф мераци.

Го победив на Кирца во пријателска 3 разлика, ова му е втор пораз од мене оваа сезона.

Новото засилување 18 коша, 5 офанзивни скока, и 3 асистенции, многу сум задоволен.

Конечен резултат 57 - 60

Одма со фалење.Ај ќе видам дали ќе се фалиш у недела.
Недела за недела,сеа поштено ме победи се опростив со децава и честито.Сеа у недла играм со прв тим,па шо сака нка биде.

Ја ќе играм утакмица за опстанок у случај ако го победам Гоко Јунајтед во последно коло, ама АБА мора да изгуби од Партизан.

интересни ке бидат последните две кола.Ми мириса на победа против партизан во последното коло.:vozbud::vozbud:

Абе и ја од тоа се плашам, пошто на почеток го тепаше, а и сепак не е непобедлив. Само Партизан може да ме спаси. :)

Сеа има повеќе варијанти.Може се да се реши со местење утакмици.
Ред девил можеш да му купиш некој играч за 2-3 милиончиња за да го теба ханибал,и ти ханибал можеш да го напраиш истото.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Се оградувам од нечисти игри.Се надевам исто така и ред девил.:smir:

Tоа со ОFFERS што е, многу ми е глупо некак.Од кај да го знам колку пари бара и слично.Така на трансфермаркет си наддававме и поинтересна беше. Сега сите играчи се на WAIT FOR OFFERS. За мене е нула тоа.

Tоа со ОFFERS што е, многу ми е глупо некак.Од кај да го знам колку пари бара и слично.Така на трансфермаркет си наддававме и поинтересна беше. Сега сите играчи се на WAIT FOR OFFERS. За мене е нула тоа.

Изглеа погрешно си сватил.Тоа офер ти е следново
-Ставаш играч и некој мора да даде понуда соодветна со проценетата.Ако на продавачот му се свиѓа цената ја прифаќа ако не ја одбива.Во случај да ја прифати играчот иде на трансфер маркет и е 3 дена и може некој друг да даде понуда,сепак може да има надавање.

Ја никогаш не сум пуштил тоа offer ниту пак мислам да пуштам, трансфермаркет си е трансфермаркет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom