Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Да, да и нема КК Куманово да испаѓа уште во прво коло во Лига на шампиони. :)

Мојот тим е КК Спацес.Играм во 2.3 лигата. Денес играв со КК Ангели Леов и победив со 3 разлика.Конечен резултат:65-62.:smir:

Мојот тим е КК Спацес.Играм во 2.3 лигата. Денес играв со КК Ангели Леов и победив со 3 разлика.Конечен резултат:65-62.:smir:

Мој е тимот КК Ангели Леов ама немав тактика наместено неможев да се логирам :nesum:
Сеа нов тим ке си праам :smir:

Венера твојот тим како е мене нејке да ми го уклучи нешто јусерот,нов ке праам

...кој ќе помогне околу играва, денес го превземав Охрид...

Ме немаше 2 недели.Гледам сум бил многу блиску до опстанок но сум изгубил во продолженијата од Битолски.... Тесно сум изгубил и од Колибри 8 разлика со е задоволително. Битолските уништувачи на забава 2 пати оваа сезона ме тепат на ист начин.Барем една победа да извлечев.Сега до крај ми останува да тепам многу разлика на Пелистер Битола и да барам една победа против Партизан или Барцелона или пак евентуално да се надевам само Лозер да изгуби од Гоко што не е можно.
П.с. Ред Девил цела сезона борбат е меѓу нас доле на дното.Ако испаднам многу ке се разочарам оти нема што да барам во 2ра лига.А, ако опстанам оваа сезона сигурен сум дека следната ке бидам многу подобар ама јбг.:toe::helou::helou:

An Error Occurred
Error Message: The inserted user/password cannot be found in the database

Error Type: 5

Error Code: 1

An Error Occurred
Error Message: The inserted user/password cannot be found in the database

Error Type: 5

Error Code: 1

Ако си регистриран сега брзо треба да почекаш околу 10-11 саати да ти пратат тим на мејл и потврди регистрација.

Се спремам за едно добро засилување за другата сезона, ако успеам да го земам ќе биде супер замена за Богдан Јакимович.

Играч на шутерската позиција, 20 години, 32.000 скил индекс. Потоа ќе ми остане уште еден добар центар да земам и еден добар ПФ или СФ и ќе можам ваљда со овој тим да направам нешто повеќе, и да стигнам до суперлига. :helou:

Играм со КК Барселона денес..Водев 18-26, сега губам 33-28:uvo:
едит 45-30 , не знам што се случува

Јас веќе имам 6 победи под ред, очекувам уште 2 до крајот. Моментално сум 6 место, а очекувам еден кикс на Вардар Скопје и да одам на 5 место. Супер ќе сум задоволен со 5 или со 6 место оваа сезона. Од другата ќе биде лудница ........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom