Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Shawty како ти е тимот да ти предложам пријателска ?

И зошто бодевите уште не се стаени ?

Izgubiv ocekuvano edno 40 razlika od Makedonija.Dodusa ke bese 20 da si namestiv taktika i sostav ama ajde nema veza odame ponatama. Kaj mene Team Chemistry e Great.

Great ти е тимскиот дух?!?! Дај не зезај... Дај кажи како и ја да го качам, во последно време купуваш играчи?

Иначе наредните утакмици играм со Колибри, со Македонија има да го кркам, Правниче направи јак тим, со одлична одбрана.

Shawty тешко дека ке играме пријателска јаките играчи ми се доста изморени и не сакам да ми се повредат + сеа на 27 повторно има лигашко коло

Еј зошто не се убдејтувани бодевите уште ?

Ете и јас да се пофалам.Го тепав мојот голем ривал Ханибал . 63-24, многу добро сум изиграл во одбрана нема што . Само штета ми се повреди првиот центар а сега наредна играм со Охрид така да ќе биде тешко да се победи. Добро е оваа сезона изглеа ќе избегнам борба за опстанок.
Кирца ај нека ти е за многу години името. Па ајде и Скопје Селтикс да ги глеаме у Суперлигата.

А видете јас колку на среќа победив.......хуху:pos:

едит:Кирца честито име

Фала фала на Shawty и правниче за честитките.За ова што вика правниче јас сигурно влегуванм во суперлига.

Еее маме им арчим, изгубив на домашен терен од Шрек тим не ми се верува.

Де бе момци кажете тимскиот дух како да го подобрам ? Сега ќе ги отпуштам сите со мал индекс.

luge ke moze li da si napravam drug user od druga ip adresa i da igram od kaj mene?

Абе можеш два тима од ист компјутер со различни и мејл адреси ама без местени трансфери.

МиланФоревер дај барем ако праиш тим продај некој играч :smir:

Кирца нека ти е вечно името

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom