Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
А чекај ти кој тим го имаш?

Куманово или Вујадинович?

КК Куманово

И да, у право е Чернобил за клинциве, слаби сме со подмладок, но јас до сега за овие години што играв не извлеков квалитетен "rookie", така да не влечам веќе.

И ја не влечам више, извлеков 2-3 што ги продадов за по 500.000 евра негде и 3-4 што немаа К од кошарка.

Ни јас не влечам.Најдобар играч шо сум го извлекол е 4000 индекс.Џабе си ги давам париве.

A sto mislite za mojot nov igrac ?

Patrick Evens (1282707)

Team Name: KK ABA Strumica Fame: Unknown Player Suggested Positions: Center
Power Forward
Form: 3 Age: 21
Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 209
Weight: 117 Skills Index: 38.686
Salary: 65.053 (+10% FPF) Defence: 7
Free Throws: 8 Two Point: 8
Three Point: 6 Dribbling: 5
Passing: 6 Speed: 10
Footwork: 5 Rebounds: 12
Experience: 0

Солиден центар само мене не ме бендисува одбраната и работа со нозе. Само мое мислење е дека за тие пари да беше малце стрплив можеше и подобар да земеш. Ајде ќе кажеш утре како изиграл. А кај најде баш пред утакмицата со мене да го земеш.
Инаку јас кога купував центар барав одбрана барем 10 ( 14 има тој шо го купив) и скок околу 10 (9има мојот) и рад ногу околу 7-8. Је бига глеаш и по моиве утакмици јас многу си пазам на одбрана, така и Лејкерс го победив.

Не е лош Белгијанецот. Избалансирани му се скиловите, плус е млад. Ке биде добар за PF, за центар му фалат 4-5 сантиметри.

Има некој добар центар да ми понуди??хехе:helou::helou:

Ke vidam kako ke se pokaze.Ke go igram i centar i PF.Znam Pravnice ama ne mi se cekase uste :)

Мојот нов играч .......

Slava: Jedva Poznat Preporučene Pozicije: Nisko Krilo
Power Forward
Form: 5 Starost: 28
Umor:
FAPercent_back.gif
Visina: 204
Težina: 110 Indeks veština: 18.987
Plata: 30.115 Odbrana: 8
Slobodna Bacanja: 3 Dva Poena: 5
Tri Poena: 5 Dribling: 7
Dodavanje: 7 Brzina: 4
Rad nogu: 5 Skokovi: 5
Iskustvo: 2

Уште не е дојден, али уште малце ми треба за да дојде уште пола час.

Ама пола саат тој е во 23:00 а сега е 21:30 сепак ајде дај боже да го купиш па да живне и нашава лига и баш ќе ти биде добредојден за утре.

Грешка сум видол време, јас мислев дека е во 21:30.

ЕДИТ - А момци некој да ми каже кој ден спонзорот дава пари ? Затоа што гледам сега сум во минус Na računu: € -305.021 а пред тоа бев - 700 илјади и нешто ? Тие пари од спонзорот ми се или ? Ако ми се од спонзорот многу малце ми дават маме им арчим.

виктораниус, човек ти стварно киснаш дома на компјутеро и на чаразај:uvo::tv::helou:

виктораниус, човек ти стварно киснаш дома на компјутеро и на чаразај:uvo::tv::helou:

Јебига брат јас сум заболен од компјутерот и од интернет по 12 часа дневно сум пред компјутер.

Иначе се засилив со Педро Варгас, 19.000 индекс и 205 сантиметри висок така да ќе биде добар центар. А некој да ми одговори на горе поставеното прашање ако знае ?:helou:

Мислам оти у четврток дава спонзоро пари, не сум сигурен.У твојта лига дава 650 000 негде, а во суперлига 1 200 000

Јебига брат јас сум заболен од компјутерот и од интернет по 12 часа дневно сум пред компјутер.

Иначе се засилив со Педро Варгас, 19.000 индекс и 205 сантиметри висок така да ќе биде добар центар. А некој да ми одговори на горе поставеното прашање ако знае ?:helou:
jas si idam od skolo kaj 5 saatot i do 2-3 kmisam na ova forumov
btw mnogu si se zajaknal

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom