Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска важно за у 2 лига добри засилувања донесов

Aбе ајс шутер ти да не муљаш нешто со овој кк кривогаштани,зошто како може да понуди за тие двајца по 1000000 и 500000.Добро јас ништо лошо не ти мислам ама пази се може да приметат.

Aбе ајс шутер ти да не муљаш нешто со овој кк кривогаштани,зошто како може да понуди за тие двајца по 1000000 и 500000.Добро јас ништо лошо не ти мислам ама пази се може да приметат.

Брат нема што да правам со тие еве ако можеш да ми дадеш контакт како да им пишам или прати им ти нека проверат IP

edit : Незнам дали се уште стои ама човекот не ми дал само мене понуди гледаш имаше и сега незнам дали веке му се продадени имаше 2 понуди на незнам кој тимови беа

ako go primetat moze da go :sekss:
leeee
ovoj e zakon e do sea ti dadil 1.500.000 lol

И мене ми беше сомнителен, еден играч може да биде случајност али тројца ?

И мене ми беше сомнителен, еден играч може да биде случајност али тројца ?

Ако не верувате пратете им на админите таму нека проверат ИП на тој стварно незнам + дечкото купил од кајмене 2 играчи и од кај други 2 тима играч

Не бе не е до тоа има многу такви на чаразај што прават местени трансфери како на пример од два компјутери со две различни адреси си праат тимови и си купуват играчи.Сега може ти не знаеш еден од поновите си ама чаразаи за да го спречи тоа донесе ново правило,дека еден тим откако ќе купи играч од друг тим после не смее од истиот тим да купи 10 недели.На пример ако јас од тебе купам некој и после не смеам да ти купам играч 10 недели.Капираш.

Луѓе дајте бе некој PF i SF ми требаат...на тие позиции многу слабо стојам:helou:

Абе мене пф то неми е висок ама има добар скок одбрана и движење

Не бе не е до тоа има многу такви на чаразај што прават местени трансфери како на пример од два компјутери со две различни адреси си праат тимови и си купуват играчи.Сега може ти не знаеш еден од поновите си ама чаразаи за да го спречи тоа донесе ново правило,дека еден тим откако ќе купи играч од друг тим после не смее од истиот тим да купи 10 недели.На пример ако јас од тебе купам некој и после не смеам да ти купам играч 10 недели.Капираш.

Да ама ја немам 2 компјутера за да местам :tapp:

Моите ПФ и СФ се "чорба" појма немаат....затоа барам сеа....

Епа добро ако така велиш ондак ти верувам.Ама не е до тоа да имаш два компјутера туку ти еден и другиот еден ама нема везе ајде ти верувам.

Епа добро ако така велиш ондак ти верувам.Ама не е до тоа да имаш два компјутера туку ти еден и другиот еден ама нема везе ајде ти верувам.

Али доколку јас денеска се уклучам со еден јусер после со друг они можат да проверат дали на пример 2та јусери се уклучувани од ист ПЦ
Плус еве каде купил играч

2008-05-16 11:56 boban Glavevski K.K.Student Bitola 5.0444 320.004 КК Кривогаштани

Епа тогаш имаш среќа зошто за два нуберски играчи зеде 1ипол милион.:smir:

Епа треба Чаразај да направат да се полага тест за да може секој да игра оти има и заостанати така наречени глупи :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom