Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
28 играчи ти си луд.:vozbud:

Јас имам 14, и сега чекам уште тројца да ми дојдат и толку за таа сезона, ама имам ставено тројца на продавање само што до сега никој не е дадел понуда.

aj u nedela prijatelska sea imam zakazano so red devil na 1 maj u 23
leee pa jas imam 28 igraci ali mnogu mi se na transfer lista ali slabi se i nikoj ne gi saka pa koga ke pomine vremeto za nivniot transfer ke gi otpustam
многу убаво 28 играчи,твоите играчи ќе забораат што знаши зборот тренинг,отпушти некој.утре кога ќе завршам со виктораниус ќе ти понудам тебе.

многу убаво 28 играчи,твоите играчи ќе забораат што знаши зборот тренинг,отпушти некој.утре кога ќе завршам со виктораниус ќе ти понудам тебе.
abe sea iam 26 pa za 3-4 dena ke imam edno 13-4 igraci
pa u nedela spremaj se za poraz:zlo: :baeh:

btw koj bese tvoj tim zaboraviv:toe:

Абе вака со пријателскиве ќе ни се здосади за у лига,ама очекувам мртва трка сеа у втора лига.

Неам поим,креатив е јак,тој го шекам на рефанш за двата порази минатата сезона,има и други.

Ја се подготвувам за поразот утре, нешто ми кажува дека ќе загубам, ама и нова тактика да испробам.

Никогаш не се знае. :wink:
Нема тука слаби јаки, сите се јаки. : )

А од нашата лига се влегува ли во супер лига ? И кое место влегува ?

E bas mi e milo so se registriraa tolku mnogu novi timovi u posledno vreme... ke bide i ligata pointeresna za igranje. jejeje

A da, ke ima i poise seir koa ke izgubi nekoj. hehe:

Uјslei Zumbi Form: 4
Starost:
18

Umor:
0 %
Visina:
182

Težina:
78
Indeks veština:
15.545