Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе некој со мене нека игра пријателска. Кој е заинтересиран нека нуди. КК македонија сум јас, суперлига.

Хехе кој беше тој лудак и јас незнам.

Играч со 15 илјади индекс, го дава за 1000 евра и му го лапнав. Стар е малце 28 години е, ама за тие пари вредеше.

Marcel Jost Germany
Form: 3
Starost:19
Umor:0 %
Visina:168
Težina:77
Indeks veština:18,047
Plata:33,431
Odbrana:8
Slobodna Bacanja:11
Dva Poena:5
Tri Poena:9
Dribling:3
Dodavanje:6
Brzina:3
Rad nogu:7
Skokovi:4
Iskustvo:1

so ke kazote dobar li e ??

што пари е.ко за тебе е измислен.:helou:

da prasam nesto Titusz Hun i ima DL so zeleni bukvi so znaci toa (ne mi se smeite oti pocetnik sum)

luge ako e stvarno toa deka ako si u minus 2 miliona te onadile
jas imam Na računu: € -1.947.176:tapp: :tapp:

Бравос за тебе,збогувај се со трансфер маркетот сега штеди,а салата колку ти е.

Мала ти е,ништо пари нема да собереш,јас добро се спасив ми 5100 зошто ми беше 2550 и собирав по 13000.Штеди и прво изгради сала.

Абе на сите е така,на пријателска ич не се пуни салата.А кај не ти се пуни туку си ги делите парите од влезниците.Сакаш ти у недела пријателска.Слушај ти мораш да продаваш зашто нема да ти тренираат играчите ако имаш над 20 играчи а тти мислам имаш.Денес тоа ми се случи и ми вика препуна ми е салата и неможат да тренираат.

Абе на сите е така,на пријателска ич не се пуни салата.А кај не ти се пуни туку си ги делите парите од влезниците.Сакаш ти у недела пријателска.Слушај ти мораш да продаваш зашто нема да ти тренираат играчите ако имаш над 20 играчи а тти мислам имаш.Денес тоа ми се случи и ми вика препуна ми е салата и неможат да тренираат.
aj u nedela prijatelska sea imam zakazano so red devil na 1 maj u 23
leee pa jas imam 28 igraci ali mnogu mi se na transfer lista ali slabi se i nikoj ne gi saka pa koga ke pomine vremeto za nivniot transfer ke gi otpustam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom