Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
luge samo da vi preporacam eden igrac od kanada ima 85.000 za 3.000.000 a licitacija trae do 7 i 36

а години виде ли колку има.Не купувај стари играчи,ти го видов аргентинецот не купувај такви играчи оти нема да можеш да ги продадеш.А ти виктораниус имаш среќа зошто ми се повреди центарот кире настевски.Каков срам денс изгубив дома,ама играв со тие младине,ама ти не очекувај,ќе играм со прв тим.

а години виде ли колку има.Не купувај стари играчи,ти го видов аргентинецот не купувај такви играчи оти нема да можеш да ги продадеш.А ти виктораниус имаш среќа зошто ми се повреди центарот кире настевски.Каков срам денс изгубив дома,ама играв со тие младине,ама ти не очекувај,ќе играм со прв тим.
a koga igras prijatelski ti dava li pari sponzorot?

КК Струмица - Лосер - 74-81 !

Изгубив од Ред девил 7 разлика, ама многу сум задоволен од играта на моите играчи. Супер игра од овој србинот, кој за жал неможеше да ја доигра последната четвртина поради 5 лични грешки.
Погодени тројки 7 од 14, значи 50 проценти.
Шутот за 2 ми беше некаде околу 21 од 49.
А слободни фрлања 11 од 14.

Значи се на се, презадоволен сум од натпреварот.

Ред девил, честито победа ќе заборавев.:smir:
Фала.
И браво! Големо браво за тебе, неколку дена го имаш тимот, а тесно изгуби, не сум примил повеќе од 50 поени долго време, а сега ти ми даде 74.
Секоја чест, се гледа ќе те биде!

Фала.
И браво! Големо браво за тебе, неколку дена го имаш тимот, а тесно изгуби, не сум примил повеќе од 50 поени долго време, а сега ти ми даде 74.
Секоја чест, се гледа ќе те биде!
red devil
koga igras prijatelska sponzorot ti dava li pari?

Не. Земаш само малце од публиката што ти доаѓа. Спонзорите даваат пари секоја сабота, исто така даваш плати на играчи секоја сабота.

Кој сака пријателска нека ми понуди да ме здрма малце.

u 11-12 jas ke ti ponudam prijatelska
a kolku vreme trae utakmicata?

e moze e malce glupavo prasanjevo...ama kako se kupuva igrac..mislam kako da mu ponudam dogovor?????

samo gledaj da se nad deset idneks i pomladi da se
a inaku transferot se vrsi so licitacija do odredena data

a koga igras prijatelski ti dava li pari sponzorot?

Спонзорот ти дава пари за цела недела,а за пријателска добиваш од влезниците ти и противникот.Ама многу малце се зема,најмногу 50000.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom