MILAN4EVER
MIL@NIST
- Член од
- 27 април 2008
- Мислења
- 969
- Поени од реакции
- 3
luge a ako igras prijatelska sponzorot ti dava li pari?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a koga igras prijatelski ti dava li pari sponzorot?а години виде ли колку има.Не купувај стари играчи,ти го видов аргентинецот не купувај такви играчи оти нема да можеш да ги продадеш.А ти виктораниус имаш среќа зошто ми се повреди центарот кире настевски.Каков срам денс изгубив дома,ама играв со тие младине,ама ти не очекувај,ќе играм со прв тим.
Фала.КК Струмица - Лосер - 74-81 !
Изгубив од Ред девил 7 разлика, ама многу сум задоволен од играта на моите играчи. Супер игра од овој србинот, кој за жал неможеше да ја доигра последната четвртина поради 5 лични грешки.
Погодени тројки 7 од 14, значи 50 проценти.
Шутот за 2 ми беше некаде околу 21 од 49.
А слободни фрлања 11 од 14.
Значи се на се, презадоволен сум од натпреварот.
Ред девил, честито победа ќе заборавев.:smir:
red devilФала.
И браво! Големо браво за тебе, неколку дена го имаш тимот, а тесно изгуби, не сум примил повеќе од 50 поени долго време, а сега ти ми даде 74.
Секоја чест, се гледа ќе те биде!
pa poarno procitaj nanazad desetina strani pa vidi kolku idndeks ova ona a inaku odis u trziste transfer i odbiras drzava i klikas pretazi trziste transferae moze e malce glupavo prasanjevo...ama kako se kupuva igrac..mislam kako da mu ponudam dogovor?????
samo gledaj da se nad deset idneks i pomladi da se
a inaku transferot se vrsi so licitacija do odredena data
a koga igras prijatelski ti dava li pari sponzorot?
poveli i drug pat:smir:FALA MNOGU:smir: