Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
red devil ti mnogu dobri igraci si imal a najdobar ti e narcisot:smir:

luge samo da vi kazam deka ako imate 3.500.000 odite vo porto riko i mozete da go zemete pepe souto on e 42.000 do 17 casot trae licitacijata pa ako imate sreka ke go zemete:toe:

red devil ti mnogu dobri igraci si imal a najdobar ti e narcisot:smir:
Хах, Нарцис Оклинкас, добар, го бива дечкото. : )
Уште кога почнав да играм го купив, тогаш бев во прва лига, па испаднав во втора, па еве пак сум во прва.

Ај денес играм со КК Струмица на Виктораниус.

i ajdu4enceto napravilo jak tim ali ipak tvojot e mnogu pojak
ali ako imas 3.000.000 vidi gore so pisav

Denes se logirav i mi go dadoa KK Tetovo....aj pls kazete kako se sobiraat tie CB money????

СБ пари се купуваат или се добиваат ако победите на приватните купови во кои учествувате со помош на сб . Инаку дозволен минус ви е 2000000, после тоа ви го продаваат најсилниот играч.
Ептен ми е мерак што ете вака се масовизира играва, па ајде да наполниме сите лиги да се разжести конкуренцијата.
За сите новајлии само би им порачал да не се обесхрабруваат . И да бидат трпеливи кога кпуваат играчи, ако бидеш доволно трпелив ќе најдете ефтини играчи. јас за 6 месеци направив ѕвер тим.
КОј сака пријателска јас сум КК Македонија во суперлигата , нека понуди.

КК Струмица - Лосер - 74-81 !

Изгубив од Ред девил 7 разлика, ама многу сум задоволен од играта на моите играчи. Супер игра од овој србинот, кој за жал неможеше да ја доигра последната четвртина поради 5 лични грешки.
Погодени тројки 7 од 14, значи 50 проценти.
Шутот за 2 ми беше некаде околу 21 од 49.
А слободни фрлања 11 од 14.

Значи се на се, презадоволен сум од натпреварот.

Ред девил, честито победа ќе заборавев.:smir:

Epa ako moze da se odi do 2 000 000 vo minus, togaj da odam da kupam nekoj igrac za slednata sezona.Posle ke izlezam nekak od krizata :)

Еј сигурно може да се дојде до минус 2 милиони, затоа што јас веќе почнав да одам во минус околу 200 илјади сум во минус ?

Едит - Кој е за пријателска нека ми даде покана, затоа што јас незнам како.

абе ти понудив веќе пријателска-скопје слтикс само прифати.:helou:

Прифатив.

На 1 мај добар ден. Иначе не ми одговори стварно ли е дозволено да се оди 2 милиони во минус ?

немам поим ама кога еднаш бев во длабок минус и кога сакав да понудам не можев.

ајде луѓе имате играч 37000 играш 1500000 сега у 17 33.ама само за суперлигаши затоа што сакам титула(шала).:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom