Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо. Наредна година ќе се кршиме во прва лига. Утре сум играл пријателска со Била Бонг, не денеска, сум згрешил.

Хохохохохоооо, го здрмав Била Бонг, очигледно оваа тактика е најдобра, победувам многу појаки тимови. Со играчи 20 пати појаки од мене го здрмав 70:62 у сред Скопје! Првата четвртина ја доби Партизан со 20:12, ама останатите три четвртини ја ги добив. Ова ми е најголема победа во историјата на моето тимче.

Хохохохохоооо, го здрмав Била Бонг, очигледно оваа тактика е најдобра, победувам многу појаки тимови. Со играчи 20 пати појаки од мене го здрмав 70:62 у сред Скопје! Првата четвртина ја доби Партизан со 20:12, ама останатите три четвртини ја ги добив. Ова ми е најголема победа во историјата на моето тимче.

Честитки за победата,со оглед на тоа што имаш подобар тим од мојот ништо чудно..не треси дека сум појак,спореди ги твојте играчи со мојте..5-6 имаш со 20 и нешто скил 32 скил 1,ја коа имав такви играчи вакви како мене ги газев со 30..

mene mi go dade kk pelister
od deneska ke pocnam da igraam

more de da zaigraam so nekoj prijatelska kako moze (ako moze so neko po slab tim)

odi najgore desno kaj sto pisuva online users, klikni tamu i selektiraj od koja drzava sakas nekoj user i predizviki go.

luge jas sea registrirav i koga ke mi dade tim site ke ve rasturam:zlo:

ej ke izvinite vaka ama kaj pisuva koga se igraat prijatelskite (pocetnik sum)

luge a kako da napravam transfer
i kade pise za datumot na prijatelskata

za da napravis transfer ke odis na trziste transfera i imas da si biras od koja zemja sakas igrac

red devil tvoj li e timot loser jas licitirav za emil noveski da znais

И конечно јас да добијам тим.

Ајде сега момци јас ништо не разбирам. Тука само се менаџира или можам да ги гледам и утакмиците како се одигруваат ?

Тимот ми се вика КК Струмица, а гледам од мојата лига има и КК Тиквеш, и МЗТ, и Работнички ........

Ајде момци дајте малце објаснение како да побарам пријателска или слично нешто кога почнува сезоната нестрплив сум:vozbud:

И конечно јас да добијам тим.

Ајде сега момци јас ништо не разбирам. Тука само се менаџира или можам да ги гледам и утакмиците како се одигруваат ?

Тимот ми се вика КК Струмица, а гледам од мојата лига има и КК Тиквеш, и МЗТ, и Работнички ........

Ајде момци дајте малце објаснение како да побарам пријателска или слично нешто кога почнува сезоната нестрплив сум:vozbud:
mojot tim e kk tikves pa pazi se od mene :pos: :pos:
se zaebavam i jas sum po4etnik:toe:

mojot tim e kk tikves pa pazi se od mene :pos: :pos:
se zaebavam i jas sum po4etnik:toe:

Хехе, епа ќе се убиваме кога ќе почне сезоната.

Иначе одиграв еден натпревар незнам ни јас како го добив со 69 - 67 со погодена тројка во последната секунда.:pos:
Иначе капацитетот на салата го зголемив од 1550 на 2550. Некој од поискусните да ми каже само како да направам трансфер да си купам играч или да продадам, и да ми каже како да местам тактика и може да почнеме да се костаме.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom