Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се кандидирав за у-21....па ќе видиме што ќе биди:)

Слушам и тебе ти требале гласови а?
Колку пари имаш?:vozbud::vozbud:
Не бе се зезам.
Со среќа на тие што се пријавија и на тие што ќе се пријават.

Јас се кандидирав за у-18 веќе четврта сезона сум, малце поискусен од вас. па шта уде нека буде. Кој ја заебе репрезентацијата како Гокче ќе го убијам!:vozbud::vozbud::vozbud:

Момци, што не кажете бе, дај и јас ќе се кандидирам за нешто.Да ја направиме интересна :helou:
То Шоути: Добар си бе, не си толку лош, сега само собирај пари и троши ги рационално

Играм со Чернобил денес, сигурен пораз. А, можеби и ќе го тепам лол:pos2:

Само немој за У-21. :)

Еј имам еден предлог. Ај некој кајганџија да се кандидира за да ја води репрезентацијата на Македонија... Ќе гласаме за него. Сите селектори кајганџии. :smir:

Добар ти е предлогот ама мислам оти е добар Вујадиновиќ сега за сега.
П.С. за у-21 се кандидирав.Ајде бе ретард уживај,интересно ќе биде. за у-18 има подобра конкуренција затоа не сакам таму.

Добар ти е предлогот ама мислам оти е добар Вујадиновиќ сега за сега.
П.С. за у-21 се кандидирав.Ајде бе ретард уживај,интересно ќе биде. за у-18 има подобра конкуренција затоа не сакам таму.
ОК... Со среќа. :wink:
Сега кога сите останати ,,ботови‘‘ ќе видат дека има избори сите ќе се пријават. :nesum:

Леее луѓе каков ли само центар сум испуштил за неколку секудни:tapp:....идам дома седнувам на пс го фаќам за 15 секунди и после пишував на кајгана и го испуштив:nesum:

Fatigue:
FAPercent_back.gif
Height: 220
Weight: 120 Skills Index: 21.656
Salary: 38.025 (+10% FPF) Defence: 7
Free Throws: 6 Two Point: 7
Three Point: 7 Dribbling: 1
Passing: 6 Speed: 3
Footwork: 8 Rebounds: 5
Experience: 3Еве за шо се борам ама не ме ареса(на Струмички беше воа:)) а и не верувам да го земам:uvo:

Го испуштив!!!!
Останав без центар на оваа утакмица....ја губам:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom