Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ај у курац пак губам од еден мизерен тим да си еба мајката. Со тактиката многу згрешив. :tapp::tapp::tapp:

Абе ај глуп куп што ми требаше нервози да си стварам, овие моите копиљаци.

Од утре не местам тактика, нека ги зимат 20-0 !

Ај мајката изгубив 11 разлика од тим 5 пати послаб од мене. Тимскиот дух ми е терибл, а плус тоа ми играше со слабите играчи, а јас процентот им го намалив на 60 проценти на неговите "слаби" играчи што ми дадоа 82 коша.:kesa:

Пеер не се нервирам толку за поразот, одколку што се нервирам што ме надмудри тактички. :kesa:

Бај д веј има нови лиги, ама само ботови играт да се надеваме дека ќе се пополнат :)

Ја тепав 13 разлика, осеќам тие од Србија ќе ни земат ЦБ парите, се заебавме, јаки се.

Море ќе ни ги земат, дај да местиме утакмици, барем тие од Мк да ги лапат првите 3 места.

Еве Орка ако сака со задоволство ќе му ја пуштам утре, зошто гледам денес тепал. Јас веќе имам 2 порази. :toe:

Ако бе, не му ја пуштај, можеш да го тепаш!
НАПРЕД СТРУМИЦА!
СТРУМИЦААА!

Ако бе, не му ја пуштај, можеш да го тепаш!
НАПРЕД СТРУМИЦА!
СТРУМИЦААА!

:pos2::pos2:

Лесно ти е тебе ќе лапаш 56 цб пари, а јас ви гледам во гз. :pos2:

Иначе, има 8 нови лиги, да се надеваме дека ќе се пополнат, ех море сеа тежината на лигата мора да рипне на високо ниво. :vozbud:

Ред девил не е баш розово како што ни стои. За тебе е, али за мене ќе биде тешко. Сега ги разгледав сите екипи во нашата лига, и има доста добри екипи, конкуренција ќе има дупло поголема од лани.

По се изгледа ништо нема да направам и оваа сезона. :nesum:

pomos,se zacleniv i mi go dodelija timot na Tikves,kako da igram pomognete mi ,neam pojma,gleam prvenstrvoto e zavrseno
ajde da ve vidam sea
:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom