Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Епа вака само сањај за 4 место.Немаш центари ни пф,а тие се најбитните играчи во тимот така да мора да земеш нешо подхитно а тие горно наведените нема поим шо се.
Ред девил знам дека иам шанси за прво место ама треба многу труд и треба да го тепам креатив на гости.

Епа вака само сањај за 4 место.Немаш центари ни пф,а тие се најбитните играчи во тимот така да мора да земеш нешо подхитно а тие горно наведените нема поим шо се.
Ред девил знам дека иам шанси за прво место ама треба многу труд и треба да го тепам креатив на гости.

Епа ако ги продадам тројцата 15-годишни ке земам некој центар иначе пари нема

И јас сум слаб на центарската позиција. За СФ и ПФ се наоѓа нешто, али за центар највисок ми е 204 цм. Сега морам да купам барем еден класичен центар барем да биде над 215 цм, а тие другите што ми се високи ќе ги играм на позиција ПФ и СФ.

Изгубив од Колибри 45-75... без двајца клучни играчи што се повредени... тоа е тоа. :toe:

Ај сега во купот ми е надежта. Ма да гледам пак се уморени играчите.
Оклинкас 22% умор...

А како се паѓа купот сега во 2ро коло ако тепак пак како можам да видам од која двојка играм

Ај сега во купот ми е надежта. Ма да гледам пак се уморени играчите.
Оклинкас 22% умор...

Тоа не е ништо, на мене центарот денес ми беше изморен 45 проценти, па беше МВП на натпреварот.

А како се паѓа купот сега во 2ро коло ако тепак пак како можам да видам од која двојка играм

Ти сега играш со КК Прилеп Баскет. Оди на менито Република Македонија, и кликни на национален куп. Таму ги имаш сите двојки во второто коло.

Тоа не е ништо, на мене центарот денес ми беше изморен 45 проценти, па беше МВП на натпреварот.

Ти сега играш со КК Прилеп Баскет. Оди на менито Република Македонија, и кликни на национален куп. Таму ги имаш сите двојки во второто коло.

Знам дека е на Национален Куп,прашувам доколку го победам КК Прилеп Баскет како да видам со кој ке играм,од која двојка победникот

Знам дека е на Национален Куп,прашувам доколку го победам КК Прилеп Баскет како да видам со кој ке играм,од која двојка победникот

Епа тоа не знам, зависи како ќе се паднат. Сигурно автоматски се влечат противниците.

Некако слабо на трансфермаркет не ги купуваат 15годишнициве :)

NoFearMKD : Колибри да не ти требаат 15 годишни играчи ?
Kolibri : Само овој ти е добар Gigi Sanmartín (4329606) ама многу е дебел.
NoFearMKD : Ако сакаш ке ти го продаам па ке му напраиш липосукција

:vozbud::pos2:

Ја имам некој со индекс 14.000-15.000 неможам да ги шитнам иам 3 по 15 години никако да ги шитнам

Лол во рок од 6 дена, играм 4 утакмици.

Денес играм со КК Колибри, во Сабота со Лион чаир, во Недела играм пријателска со една мексиканска екипа во гости, дури во Мексико ќе одам хаха, а во Вторник тешка утакмица со Охрид.

Со среќа на сите, а богами и на мене оти ќе ми треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom