Кошаркарска федерација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата XooX
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
eve tema kade sto moze da pisuvate za kfm vasite gleduvanja za nivnata rabota;pofalbi i kritiki

Види..постапките на федерацијата се доволни како приложени докази на тоа како не/се води една спротска институција во државата.Нивниот авторитет е поткопан од нивните нелогички потези..не од тоа што јас на некој форум ги именувам како КФЕ...Ти како се тргнал ќе ме обвиниш и за антисемитизам..Што се однесува до моето модераторсто..имаш кај да се жалиш..ако воопшто важи гласот на член кој бил баниран и се регистрирал повторно..спортивно до правилата на форумот..Сепак тоа не ти дава за право да зборуваш дека барам да ми се клањат останатите членови...такви неосновани срања.окачи мачку у реп..

Види..постапките на федерацијата се доволни како приложени докази на тоа како не/се води една спротска институција во државата.Нивниот авторитет е поткопан од нивните нелогички потези..не од тоа што јас на некој форум ги именувам како КФЕ...Ти како се тргнал ќе ме обвиниш и за антисемитизам..Што се однесува до моето модераторсто..имаш кај да се жалиш..ако воопшто важи гласот на член кој бил баниран и се регистрирал повторно..спортивно до правилата на форумот..Сепак тоа не ти дава за право да зборуваш дека барам да ми се клањат останатите членови...такви неосновани срања.окачи мачку у реп..
bidi poprecizen ova e teska demagogija.iskazi se kazi gi faktite ne verglaj.ova e vece otvorena rasprav.Temata ti ja zaboravi.

Добро кога веќе сакаш дискусија ќе ја продолжиме на вистинското место за тоа..
Фактите кои ти ги бараш јас и уште некои челнови секојденвно ги пишуваме по овој подфорум..ако не си прател разгледај назад па ќе видиш..Од пристрасни одлуки, од неосновани казни без записници да не збориме за мешање на интереси лични наспроти оние на федерацијата како институција..и не зборам за сега туку за години наназад..
ПЛУС МЕ ИНТЕРЕСИРА ЕДНО НЕШТО ДА НЕ СИ НА ПЛАТЕН СПИСОК НА ФЕДЕРАЦИЈАТА..?!

Kfm Mafija

Definitivno KFM se mafija,samo skopski pi4ki zimat za mladinci za reprezentacijata!!!I sudiiite se pederi kakvo e ovaa sudenje za feni protiv strumica 2005 PI$KA IM mater da ja ebam !!Za Gajdadzievi gasna komora!!! respekt real streetball legengs growing up in strumica chech out the real streetball

tebe maxiell nesto da ne ne ti e dobro??????????

gajdadzievi ne se u mak-basket vekje 4-5 godini!!!!!!!!!!!

so si pusel majstore???????????

ne znam sto e staven ovoj post ove izgleda e malku zabegal?
i kako sto vikas ti KFE-ako bese taka be drugaru vcera na utakmicata ke se videse.ako imas zabeleski za vcerasnoto sudenje na natprevarot eve tuka slobodno kazi gi. i ako gi plaka "evrejot"kako sto ti nalozuvas vcera ne trebase da izgubi feni i da ne mu svirnat tehnicka na popovic.da bea potplateni sudiite ke imase se samo feni da pobedese i da stignese do titula

Добро кога веќе сакаш дискусија ќе ја продолжиме на вистинското место за тоа..
Фактите кои ти ги бараш јас и уште некои челнови секојденвно ги пишуваме по овој подфорум..ако не си прател разгледај назад па ќе видиш..Од пристрасни одлуки, од неосновани казни без записници да не збориме за мешање на интереси лични наспроти оние на федерацијата како институција..и не зборам за сега туку за години наназад..
ПЛУС МЕ ИНТЕРЕСИРА ЕДНО НЕШТО ДА НЕ СИ НА ПЛАТЕН СПИСОК НА ФЕДЕРАЦИЈАТА..?!
ne e na platen spisok on ednostavno e eden obicen navivac koj si go saka timot i go nerviraat vakvi neizdrzani mislenja.i za pristrasni odluki-vo edna fudbalska angija gi ima epten mnogu ,se ke se napravi da bidat sampioni pogolemi ekipi.za toa te molam nemoj da zboruvas taka za toa sto toa ama bas sekade go ima.e sega problemot e sto nema skopska ekipa vo finalevo.

Абед Амир се повлекува од УО на КФМ?
Првиот човек на македонскиот шампион, Фени Индустри, г.Абед Амир во иднина најверојатно повеќе нема да биде член на Управниот Одбор на КФМ.

Иако сеуште во фазата на неофицијалното, еден од најголемите спонзори на нашата федерација, соочен со сериозни обвинувања од страна на повеќе прволигашки екипи, одлучил да се повлече од функцијата односно членството во УО на КФМ.

Една ваква можност г. Абед најавил уште на последната седница на Здружението на прволигашите, одржана пред неколку дена во Охрид.

Во таа прилика тој истакнал дека повеќе не може да ги издржи притисоците кои поради неговото членство во УО на КФМ, ги трпел клубот од каде доаѓа, Фени Индустри, а во меѓувреме се подготвувал тоа да го образложи во писмената оставка до УО на КФМ.

Според него, таа функција била крајно "иритирачка" за повеќе клубови, и била интерпретирана, најчесто во негативна конотација.

Тоа, според Абед, било особено изразено во финишот на сезоната, односно за време на финалната серија на плеј-офот и дуелите против Струмица преку кои Фени Индустри ја освои шампионската титула.

Со оглед на паузата која следува во сите сфери на македонската кошарка, особено состаноците на УО на КФМ, за верување е дека сето ова ќе биде официјализирано дури пред почетокот на следната натпреварувачка сезона.

Засега останува непознато и тоа дали Фени Индустри ќе продолжи со спонзорските активности во нашата федерација, насочени кон сениорската репрезентација на Македонија која, како што е познато, ја чека тежок квалификациски циклус за пласман на ЕП 2009 година во Полска. еве ви сега конечно ке немате причина да ја нарекувате КФЕ.ај да видиме дали и овој пат ке судат судиите за фени индустри.знаат тие кои што викаа КФЕ кои се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom