Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bidi poprecizen ova e teska demagogija.iskazi se kazi gi faktite ne verglaj.ova e vece otvorena rasprav.Temata ti ja zaboravi.Види..постапките на федерацијата се доволни како приложени докази на тоа како не/се води една спротска институција во државата.Нивниот авторитет е поткопан од нивните нелогички потези..не од тоа што јас на некој форум ги именувам како КФЕ...Ти како се тргнал ќе ме обвиниш и за антисемитизам..Што се однесува до моето модераторсто..имаш кај да се жалиш..ако воопшто важи гласот на член кој бил баниран и се регистрирал повторно..спортивно до правилата на форумот..Сепак тоа не ти дава за право да зборуваш дека барам да ми се клањат останатите членови...такви неосновани срања.окачи мачку у реп..
ne znam sto e staven ovoj post ove izgleda e malku zabegal?Види..постапките на федерацијата се доволни како приложени докази на тоа како не/се води една спротска институција во државата.Нивниот авторитет е поткопан од нивните нелогички потези..не од тоа што јас на некој форум ги именувам како КФЕ...Ти како се тргнал ќе ме обвиниш и за антисемитизам..Што се однесува до моето модераторсто..имаш кај да се жалиш..ако воопшто важи гласот на член кој бил баниран и се регистрирал повторно..спортивно до правилата на форумот..Сепак тоа не ти дава за право да зборуваш дека барам да ми се клањат останатите членови...такви неосновани срања.окачи мачку у реп..
ne e na platen spisok on ednostavno e eden obicen navivac koj si go saka timot i go nerviraat vakvi neizdrzani mislenja.i za pristrasni odluki-vo edna fudbalska angija gi ima epten mnogu ,se ke se napravi da bidat sampioni pogolemi ekipi.za toa te molam nemoj da zboruvas taka za toa sto toa ama bas sekade go ima.e sega problemot e sto nema skopska ekipa vo finalevo.Добро кога веќе сакаш дискусија ќе ја продолжиме на вистинското место за тоа..
Фактите кои ти ги бараш јас и уште некои челнови секојденвно ги пишуваме по овој подфорум..ако не си прател разгледај назад па ќе видиш..Од пристрасни одлуки, од неосновани казни без записници да не збориме за мешање на интереси лични наспроти оние на федерацијата како институција..и не зборам за сега туку за години наназад..
ПЛУС МЕ ИНТЕРЕСИРА ЕДНО НЕШТО ДА НЕ СИ НА ПЛАТЕН СПИСОК НА ФЕДЕРАЦИЈАТА..?!