Мики, не ти се исплати повеќе да завршиш факултет и да најдеш работа побрзо од возење точак за минималец?Imam prasanje student sum , mi ostanaa ste nekolku ispiti , pa vidov deka korpa stignala I kaj nas pred nekolku meseci.Me interesira dali nekoj ima raboteno kako odi rabotata dali lesno se dobiva rabota,vasi iskustva?
Нормално дека одам кон тоа да завршам факултет,ќе имам слободни 2-3 месеца па зашто да не,знам на страна е по развиено али гледам и кај нас почнува.Мики, не ти се исплати повеќе да завршиш факултет и да најдеш работа побрзо од возење точак за минималец?
Изгледа не ме разбираш прашувам ваши искуства дали вреди да се проба,дали се исплати ,дали исплаќаат пари ....ти да сакаше до сега да работиш ќе им се јавеше на корпа и ќе разнасаше буритоси.
па ваљда плаќаат штом работиш. Ако ти се работи можеш добро да заработиш поготово сега у лето.Изгледа не ме разбираш прашувам ваши искуства дали вреди да се проба,дали се исплати ,дали исплаќаат пари ....
Па тоа ќе имам слободно време зошто да не ,ме интересира дали се работи по смени или имаш можност да си бираш сам кога ќе работиш и колку време.па ваљда плаќаат штом работиш. Ако ти се работи можеш добро да заработиш поготово сега у лето.
кога сакаш, и кафе ќе ти сварат и точакот ќе ти го подмачкаат гратис. Само ти да станеш од кревет и да работиш.Па тоа ќе имам слободно време зошто да не ,ме интересира дали се работи по смени или имаш можност да си бираш сам кога ќе работиш и колку време.
Океј али стварно не знам што е смешно,поставив убаво прашање ако некој знае да сподели искуство,а не да се правиш паметен.кога сакаш, и кафе ќе ти сварат и точакот ќе ти го подмачкаат гратис. Само ти да станеш од кревет и да работиш.
Најдобро е да си аплицираш, ако те викнат на интервју ќе си прашаш што те интересира. Тука само сеир се тера.Океј али стварно не знам што е смешно,поставив убаво прашање ако некој знае да сподели искуство,а не да се правиш паметен.
ќе се договориш секој ден за сработеното да земаш пари на рака,ништо страшно Се е договорИзгледа не ме разбираш прашувам ваши искуства дали вреди да се проба,дали се исплати ,дали исплаќаат пари ....