Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Информации за сертификатот за тие што прележале корона и имаат позитивен тест не постар од девет месеци,!?
Како да го извадам и што со него?
Каков сертификат е овој? Се вакцинираше или не?Информации за сертификатот за тие што прележале корона и имаат позитивен тест не постар од девет месеци,!?
Како да го извадам и што со него?
Ne, ova e sertifikat za tie sto prelezale i ne se vakcinirani.Каков сертификат е овој? Се вакцинираше или не?
Не знам колку и каде е признаен овој сертификат за прележан ковид.Ne, ova e sertifikat za tie sto prelezale i ne se vakcinirani.
prvo odis na vakcinacija mk, ama ne se prijavuvas za vakciniranje..ima, otvori i ke vidis. mene mi kazaa .
Не знам колку и каде е признаен овој сертификат за прележан ковид.
Искрено најдобра опција ти е да се вакцинираш во Србија и ќе добиеш сертификат после 2ра доза кој важи секаде. Вака и да си прележал пак некаде ќе треба да правиш пцр за влез, што е ем трошок ем губење време. Ама ти си знаеш најдобро![]()
Точно, сега може да се шета по белиот свет.После 2та доза вакцина за некој-си 1 саат ти стасува дигиталниот сертификат ако си вакциниран во Србија.
Искрено, за едно шетање немам намера да се вакцинирам, ќе одам со овој тест, ако треба ќе правам и друг, не се големи пари.Не знам колку и каде е признаен овој сертификат за прележан ковид.
Искрено најдобра опција ти е да се вакцинираш во Србија и ќе добиеш сертификат после 2ра доза кој важи секаде. Вака и да си прележал пак некаде ќе треба да правиш пцр за влез, што е ем трошок ем губење време. Ама ти си знаеш најдобро![]()
Па и не ми беше примарната причина што се вакцинирав за шетање, иако има и луѓе кои затоа и се вакцинираат.Точно, сега може да се шета по белиот свет.
Дефинитивно здравјето пред се, конкретно кај мене бидејќи работата ми е поврзана со патување сакал нејќел морав да се пелцнам. Среќно.Па и не ми беше примарната причина што се вакцинирав за шетање, иако има и луѓе кои затоа и се вакцинираат.
Дефинитивно здравјето пред се, конкретно кај мене бидејќи работата ми е поврзана со патување сакал нејќел морав да се пелцнам. Среќно.
Слушнав муабети дека Србија почнала да праќа и мејлови за втора доза, дали имате добиено вакво нешто? Јас сум во петок за втора доза, сеуште немам добиено мејл.
Добив на пладне ден пред идење, у пдф стига истиот формулар ко првиот пат, па ако несакаш таму да поплнуваш испринтај го и од дома пополни го
Као и термин добиваш закажан во 8:25 ама врска си нема ке си чекаш ко попче, еден на граница сакаше така да ми се бутне под изговор закажано имал [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk