Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Ромерооо мачкооооооо :cuc:[DOUBLEPOST=1435369144][/DOUBLEPOST]Ееее Рохо бе ѓубре едно пијандурско

Не ми се верува... какви идиоти играат фудбал :facepalm:
На крај таман да ја реши утакмицава, Рохо идиотов зима пуна ја лупа... бог да чува :tapp: :facepalm:

ХАХАХАХАХА А ОВОЈ ПА Муриљо неписмениов

Пола играчи на Колумбија неписмени дефинитивно,ко од џунгла да се дојдени јеботе :D
Нашиот битно даде гол (y)

Гледаат накај белата точка после промашувањата демек таа им е виновна, а шутираа небаре рагби играат. После Фалкао, Родригез и Квадрадо, немаа нормален играч кој би погодил, па затоа исходот по мене беше и очекуван. Штета.

Но изданиево на Копа им беше многу, многу бледо. Ништо чудно и Пекерман да го избркаат после сето ова.

Последно уредено:
Тата е најретардираниот тренер шо може да постои,па добро бе пичкали ти материна се става ли Биља и Рохо да шутираат пред Тевез?Ќе испаднеа за малце заради неписмениов.

Муриљо растури цела утакмица. И реално, греота ќе беше да не помине Аргентина. :)
Да да, сеа прв пат го глеам, супер изигра. Читам, најбољи играч кај Колумбијциве на првенствово.
Изгледа топ играч најдовме. :icon_mrgr:

Тата е најретардираниот тренер шо може да постои,па добро бе пичкали ти материна се става ли Биља и Рохо да шутираат пред Тевез?Ќе испаднеа за малце заради неписмениов.
А од кај знаеш па ти дека самиот не побарал да не е во првите пет шутери?

Вака не сум се смеел на пенали од Јунајтед кога отпаднаа минатата сезона во купот.

Какви инвалиди се некој, да не ти се верува дека се професионални фудбалери :pos:

А од кај знаеш па ти дека самиот не побарал да не е во првите пет шутери?
Никој не бара да е топ5 шутери во ваква ситуација, сите бегаат од одговорност, ко на пример Леси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom