Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

не сум, ама и без претплата прочитав дека не биле најдени воени отрови туку само канистри со хлор фрлени од американски авиони...Немој да ми кажеш дека си претплатен на странава![]()
Не беше најмодерна , ама сосема производно функционална и со сите нишани за безбедност и контрола на квалитет. Фабриката во Самоков. Сите зборуваат за трговија со оружје , ама ја испуштаат од вид трговијата со муниција. А некој многу умен овде ,ја затвори , поправо..уништи фабриката. Која морска пара ќе направеше баш во калибрите кои одат како алва.Što e čudno tuka? Pa site taka pravat...i amerite i rusite...britancite....site prodavaat oruzje na ratištata. Bitno e da ima vojni...
Сосема заслужено!
Сосема заслужено!
Ако подетално ја следиш состојбата и самиот знаеш дека Курдите играа против сите а за сметка на САдистите и нивното јато.
Нивната улога беше да дадат активен придонес против Сирија и Садат а како награда можеби ќе им се дадеше некаков протекторат од типот на Косове-картел, Путин во целата оваа работа се покажа дека умее стратешки да ги надј*бе атлантистите и како што стојат работите нема да биде изненадување ако наскоро бидат прогласени за непожелни во регионот, а тоа повлекува смрт на петродоларот!
Курдите ја одиграа својата улога и сега може да се дисциплинираат, а бидејќи практицираат двојни игри (сакаат да забијат нож во грб) ќе биде чудо ако ја сочуват и автономијата која ја имаат!