- Член од
- 1 февруари 2005
- Мислења
- 1.351
- Поени од реакции
- 1.923
2001 Украина беше нормална држава ориентирана кон Русија, да тогаш ни помогнаа. Во моментов во Украина е фашизам и се окупирани од Новиот Светски Ред. Во 2001 организатори на војната пак се САД, ЕС или поточно ционистите, како може да ни се пријатели.Каква сорта сте вие бре аман, Украина во 2001 година за време на војната во Македонија најмногу оружје имаат дадено на ова држава, а вие против украинците бевте и си навивавте за терористичките групи, и тоа само ради тоа што биле РУСИ. САД ја призна Македонија, вие против САД сте, Турција ви пружи секаква поддршка вие и против нив сте, ЕУ ви дава парични средства ви ги укинаа визите вие и против ЕУ сте, а додека пак Русија ништо не дава за Македонија, дури ни визите не ви ги укинаа. Политичка поддршка немате од нив, јас стварно незнам што е работата со вас ? Тие што ви се пријатели вие плукате, а тие што не се и што не ви имаат помогнато вие ги поддржувате нив.. Упссс јас иако што припаѓам на друга вера сепак и јас сум македонец,ама се чудам со некои дефектни луѓе што умираат за Русија..
Незнам вие дали сте радикален евреин или не, имајте предвид дека и обичните евреи многупати низ историјата страдале од политиката на ционистите, не станува збор само за Хитлер, кој меѓудругото е финансиран од групата на Рокфелер, а за многу други случаи низ историјата. Еве едно филмче од 1973 за размисла забранетото во СССР, уште тогаш биле на јасно што всушност се случува со светот.
На нормалните и по свесни евреи им е јасно што всушност прават главатарите ционисти,

https://alterinformation.wordpress.com/2014/08/17/9894102/
сакат да ги спречат, но неможат, знаат дека казната за геноцидот кој го прават во моментот на над 3 милијарди Гои ќе е сурова.
Последно уредено: