Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Your first breath in and the clock starts ticking...

And then... No more... Just... Silence...

сум, неверојатно сама на тај свет...

...ме фати ракијава и ќе се отрескам вечер........

...постојат такви лицемери,што не заслужуваат да им прозбориш.

Дека незнам што навистина чувствувам,дека сум збунета до даска и дека волку неодлучна во живот не сум била.:toe:
Ај ќе помине...само се прашувам каков крај ќе има :raz: или па можда и сега е крај само што неможам да приметам.:nesum:
Којзнае...:icon_conf:icon_roll

Дека направивме ужасно голема грешка што замешавме прсти таму кај што не треба ... Некој врати едноставно треба да останат затворени , многу зборови некажани , работите не сменети ...
Сега сфаќам колку ми фали една личност и се надевам ќе имаме можност да ја поправиме грешката што ја направивме и се да биде како порано ....

Конечно сфатив дека нема вистински другари/ки.:nesum:

Конечно сфатив дека: Убав е животот кога си вљубен :back:

Конечно сватив дека:
Дури сега знам дека ништо незнам

Цитираново...

не секој заслужува да бидеш искрен со него...
...
...сфатив дека ништо не треба да те изненади и дека треба да очекуваш се од секого.

Оne more thing..
Не треба да се замараш со луѓе кои не го заслужуваат твоето внимание,зашто додека си се замарал со нив,ќе ги изгубиш оние кои навистина вределе...

И јас сè ова богами...
Љуѓево ногу појќе лажеле отколку шо очеквев.
И да... конечно. Доста беше замарање.

...Колку повеќе спијам, толку повеќе ми се спие.

Човек може се да си организира се дур времето не го заебе. Или некој друг надворешен фактор, како изгладнето упикувачко куче. :helou:

...Колку повеќе спијам, толку повеќе ми се спие.

Човек може се да си организира се дур времето не го заебе. Или некој друг надворешен фактор, како изгладнето упикувачко куче. :helou:

Е ги погодивте овие две нема шо. Посебно воа второво секогаш е така. Цела недела ќе планираш и на крај времево ќе те :sekss: за сите пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom