- Член од
- 24 август 2008
- Мислења
- 1.120
- Поени од реакции
- 163
Дека можам и поинаку да живеам.
Отсеа појќе време ќе им посветам нив, кој шо нема да ги глеам ногу наскоро.
А други, ако е сè ко шо требит, за кои шо си тупам гла цело време, ќе ме глеет секој ден.
Така да сеа ќе си го жвиеам животов со ова шо е до мене и помалку ќе се замарам со други работи, а после шо бидит нека бидит.
Отсеа појќе време ќе им посветам нив, кој шо нема да ги глеам ногу наскоро.
А други, ако е сè ко шо требит, за кои шо си тупам гла цело време, ќе ме глеет секој ден.
Така да сеа ќе си го жвиеам животов со ова шо е до мене и помалку ќе се замарам со други работи, а после шо бидит нека бидит.
,седев на едно рушевинче,поминав прекрасно предпладне на ручек со моите па макар и во кафанче :pos2:,просто ги обожавам тие моменти,малку ветре,изигрував цвет во стаклена градина во кола пар саата,сфатив дека....поминаа 8 месеци,како да поминаа 8 години. Страшно е каква моќ има времето кога си правиш фидбек од минатото,и од сега. Сум се променила не 100%,1000%. Како...хм,знаеш како се осеќам,како да сум барала нешто одамна во фиока,но не сум можела да го најдам а сум била сигурна дека било таму,и по толку време,се појавува,не во времето кое требало да се појави но сепак се појавува...чувство на изненаденост од самата себе. Позитивно секако.
(си говораме во множина