Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Дека вистинките работи се случуваат во вистинско време....проблемот е што ние тешко го прифаќаме тоа

Дека ми е преку глава од сееееееееееееееееее :nerv:

дека од некои работи колку и да бегаш небива
и дека секој сака да те кумандува:nerv:

...дека љубам повеќе отколку што заслужуваат, давам повеќе отколку што можат да складираат, трчам подалеку од потребното за целта, зборувам помалку отколку што кажувам, патам подлабоко отколку што сакаат кога ме повредуваат, ама знам дека ЖИВЕАМ... И тоа е прекрасно чувство...

...дека љубам повеќе отколку што заслужуваат, давам повеќе отколку што можат да складираат, трчам подалеку од потребното за целта, зборувам помалку отколку што кажувам, патам подлабоко отколку што сакаат кога ме повредуваат, ама знам дека ЖИВЕАМ... И тоа е прекрасно чувство...

The same down here :nesum: Ama taka mi e koga sum tolku custvitelna i iskrena :uvo::icon_frow:cry:

ја сум виновен за тоа што сега патам и се нервирам

Конечно сватив дека не треба да се нервирам за чисти глупости...и дека секој ден треба да го живееш како да ти е последен и да го искористиш максимално.

Дека не сум подготвена на се за да успеам, дека успехот не вреди ако се плати со човечкото во себе и дека тоа никогаш нема да сакам да го сторам и мило ми е што е така.

The more I try to figure out life, the less I understand it....

Funny how intelligence and wisdom grow in a human spirit, we learn so much in our stupidity.

... мора некако да продолжам, без тебе. а како ? то допрва треба да сватам ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom