Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Дека кога би знаеле што навистина позади нашиот грб ни зборуваат најдобрите другари, такви би имало само неколку на светот. И дека најпаметно е да се држам на одредена дистанца од сите луѓе, затоа што во сечија природа се крие предавник, а јас по природа знам мн да се првиврзам за луѓето. Навистина болни се моментите кога ќе добиеш нож во грбот. Подобро да се спречи, отколку да се лечи.

Да си здрав и жив... Но лесно е да се каже, тешко е да се примени...

Конечно сватив дека малите нешта не прават среќни.:pipi:
Конечко сватив дека не треба да се замарам со лугето кои не знат што значи зборот ПОШТОВАЊЕ.:kesa:
Конечно сватив дека и јас можам да правам онака како што ми прават мене, да вракам со исти мерки.
Конечно сватив сека цел свет е убав.:back:

Конечно сватив дека јас кога сум нешто нервозна многу јадам и дека е крајно време да ја сменам ова моја глупава навикаааа:tapp:

...му требам само како надополнување на она што тој го нема...
Но, во ред е.
Ќе го исцедам, ако е така.:devil3:

Дека моите дома никако не се обидуват да ме разбераат, и многу им е тешко да прифатат некоја промена во мојот живот. Ако, се помирив со тоа, 2 години ке изгубам од животот и нема никако да си ги вратам назад, само да ги задоволам. Јебига, не очекував нешто поинакво од животот. Само да знаат дека веке нема граница на се друго што правам.

Ако продолжам со ова темпо ќе стигнам...хммм...никаде?

Откако ја изгубив неа ,сватив дека нема вистински луѓе :nenene:

Дека проклето многу сум среќна сама со себе и со него и немам зборови за воопшто да го опишам чувството, не ни сакам ... само нека потрае.

Конечно сватив дека јас кога сум нешто нервозна многу јадам и дека е крајно време да ја сменам ова моја глупава навикаааа:tapp:
Престани да се нервираш, ем нема да јадеш многу, ем нервите ќе ти бидат здрави

Он топик.......
По незнам кој пат
сватив дека комуникацијата е клучна за се
И...сватив дека јас не сум воопшто одмаздољубива...одржувам универзален баланс :baeh:

Дека сепак сум бил апсолутно во право последниве 5 години .....и многу сум среќеееен:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.
Имате сите по едно пиво или што и да е од мене:ojea:.

дека не постојат вистинските пријатели односно такви пријатели кои немаат некоја корист од нашето пријателство!!!!:pipi:

дека не постојат вистинските пријатели односно такви пријатели кои немаат некоја корист од нашето пријателство!!!!:pipi:

:oftopic: I`m afraid that your wrong... тоа не се пријатели, тоа се лицемери. Пријатели и тоа како постојат. Само не знаеш кои се очигледно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom