Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно сфатив дека Шорти е реинкарнација на Мао Це Тунг. :)

Он: Конечно сфатив дека курвата курва останува. Мамицата. .

Конечно сфатив дека Шорти е реинкарнација на Мао Це Тунг. :)

Он: Конечно сфатив дека курвата курва останува. Мамицата. .

Хахахах, тоа одамна го имам сватено: еднаш курва заскогаш курва!

Знајш шо ме заслепува и ме боли? Шо знам дека има почит и љубов спрема мене, а уствари со секој втор се рока.
Уште нешто сфатив: Пола од народов шо го знам два грама мозок нема, една третина е за гревота и живеј во некој филм, а една шестина ми е како шо треба и ми одговара нивниот начин на размислување, макар бил и спротивен на мојот.

Конечно сфатив дека сериозно иам уплав од дебели жени т.е. дебелофобија. :pos: Тоа се манифестира со повраќање, лошо чувство и слично. :)

Конечно сватив дека е подобро да ставам гориво одеднаш него 3 пати на сецкање...и конечно сватив дека водка не е за планински порачја(шара) посебно ако има дебела жена пред него.

Дека климаксот на мајка ми кулминира со миење чинии во 2 по полноќ.
Дека имам вишок тензија во врска со една личност, и дека глумиме беспотребно.

nikogas,nikogas ama bas nikogas ne treba da se trudis za nekogo...dzabe ti e...i taka na kraj trudot nema da ti se isplati i ke se cuvstvuvas najzaebano od site...od denes oficjalno NE SE TRUDAM okolu apsolutno nikogo

дека кој се труди, ке успее !! .. или ќе затрудни !

Дека ме заебаа, ако ако враќа стевче..

Од мене зависи, не?
Секогаш од мене зависело. - Интересно сознание на кое налетав случајно последниве денови додека бев опкружена со суицидалноста и горчината на човечкиот род.

Премногу сум заљубен.

... животот ми го тура у кичма. Само, до кога?
confused0077.gif

Да ти е**м животот се се врти во круг таман ке помислам дека се се средило и ете пак нешто лошо се случува,реков дека веќе нема да верувам во другарство ама siily me пак иста приказна и пак јас крива за се и увек останувам сама.

Толку вештачки,нападно,организирано...и на крај глупаво.
Фак,неможам ни да го објаснам ова,само се гадам од него.
Битно го сватив.

Прочитав во Време дека: „Генијот никогаш не прави грешки.Неговите грешки се свесни и намерни и претставуваат врата за големи откритија.“

И конечно сфатив дека јас сум била гениј.:potsmev:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom