Концерт на Боки 13 во салата Борис Трајковски - 17.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ми е жал за Боки ама морал да направи мала измена.
Концертот ќе биде во салата Борис Трајковски а не на стадион.
Баш ми е жал:)

Зошто жал шо помалце души ќе додјдат.Уствари ако го напунеше грдски ја ќе си ја сечев главата.Прво салава дали ќе ја напуни.

Многу ми е жал за Боки ама морал да направи мала измена.
Концертот ќе биде во салата Борис Трајковски а не на стадион.
Баш ми е жал:)
јес, сега има поголема шанса некоја греда да му падне на глава и да не` спаси од него:pipi:

едит:ќе ја препуни салата, поделил околу 8000 гратиси(единствен начин да наполни било кое место)

јес, сега има поголема шанса некоја греда да му падне на глава и да не` спаси од него:pipi:

едит:ќе ја препуни салата, поделил околу 8000 гратиси(единствен начин да наполни било кое место)[/quote

Абе може поделил ама дали ќе дојдат?
Мене да ми ја даде не идам.Ќе ја продаам картата.:vozbud:

едит:ќе ја препуни салата, поделил околу 8000 гратиси(единствен начин да наполни било кое место)[/quote

Абе може поделил ама дали ќе дојдат?
Мене да ми ја даде не идам.Ќе ја продаам картата.:vozbud:
Ako uspees da prodades karta od boki 13 ti si bomba!:pos:
Edit:Sry za latinica nemam podrska ne sum od doma...

I pari da mi dava ne mu odam na koncert!
More dosta bese veke ni ja sramuva drzavata da bev od Skopje atentat ke mu izvrsev da mi go sramuva gradot?? NE! :pos:

Можеби за други поцивилизирани држави би било брука, но на Балканов ваквите случувања се секогаш топ тема.:smir:

Луѓе, има некој што ќе оди? Имам 4 гратиси па ако сака некој да ме дружи пишете ПП. Лудо ќе биде :je:

Луѓе, има некој што ќе оди? Имам 4 гратиси па ако сака некој да ме дружи пишете ПП. Лудо ќе биде :je:
јас би сакал да идам само да прашам...
дали во цената е вклучено огнено оружје?:pipi:

Абе правам муабет со едни од кај мене. И ми викаат дека ќе одат на неговиот концерт, но немало да идат за Боки, него за Тања Савиќ, Борна и што ти ја знам....:tapp::tapp:

:uvo:
ова е срам за сите нас
најпоќе кога ќе видам некој мали дечиња на кои идол му е то прасето
ни мајкаму незнај веќе дали е педер или прасе
за то е крива а1 тв најпоќе
ама ајде се врви кај нас
и ова ќе помини
не треба децата да го гледаат -затоа најпоќе мислам дека треба да се отстрани

:uvo:
ова е срам за сите нас
најпоќе кога ќе видам некој мали дечиња на кои идол му е то прасето
ни мајкаму незнај веќе дали е педер или прасе
за то е крива а1 тв најпоќе
ама ајде се врви кај нас
и ова ќе помини
не треба децата да го гледаат -затоа најпоќе мислам дека треба да се отстрани
Се сложувам,ваков дебил го пуштаат во ударен термин кога и деца гледаат,па по штикли па со фустан бљак...па после се чудиме америчките болести што се повеќе се шират...
Најпатетичното нешто беше изјавата на мајка ли баба штознам што му е:Боки е потполно здрав и нормален! :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom