Компарација на фотки од галеријата! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Која?

• Вкупно гласачи
    85
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам но некако Вампирката повеќе ми стои за ваква слика

Малку забега темава на претходната страна, али нема везе.

Не е работата да се кажи која е „поприти“ или „понеприти“ , кажи која слика ти се свиѓа и крај!

И да, не заборавајте дека темаве е во Чек Дис Аут! :vozbud:

:smir:

Ја гласав за Теди (ми даде сто евриња):kesa:

Не гласав а и нема, пошто многу глупо ова, прво вие зборите која била поубава па не е тоа темата:pos2: и двете се убави. А која поза изгледа како да е копирање, што знам пак глупаво ми е, има миљон вакви слики од девојки со ланче:toe: видете кој е датумот и крај.:helou:

значи колку сте ги укакале сликиве со коментариве...ја ко шо разбрав,анкетава е за која слика е поубава,значи НЕ која девојка,НЕ кој ѓердан туку КОЈА СЛИКА во глобала е поубава...ја гласав за Прити_грл,бидејќи нејзината слика повеќе ми се допадна додека Вампирчето ми е поубава као девојка,али тука веќе станува збор за вкус...:smir:

ај нема да дудлам како останатите членови дека и двете се тоБ и бла..бла... - Гласав за Вампирката.

Не мислите дека некоја од нив ќе се навреди ако другата има повеќе гласови?
И двете се прекрасни на свој начин...а за позата,не ја украла Притигрл од Теди или па обратно,зашто мал милион има пред нив што се сликале така...:toe:

И шо е со темава? Невкусно.
Иако и двете изгледаат како да воопшто не им е битно, и потенцираат дека темата е у чек дис аут, се подразбира дека резултатите ќе имаат ефект. Битно било која ФОТКА е поубава, ама тоа за индивидуата може да има различни значења.

Е голама работа...иста била позата..пффф...
Како слика, поубава ми е испадната Прити иако двете слики се супер:)

Не мислите дека некоја од нив ќе се навреди ако другата има повеќе гласови?
И двете се прекрасни на свој начин...а за позата,не ја украла Притигрл од Теди или па обратно,зашто мал милион има пред нив што се сликале така...:toe:

И шо е со темава? Невкусно.
Иако и двете изгледаат како да воопшто не им е битно, и потенцираат дека темата е у чек дис аут, се подразбира дека резултатите ќе имаат ефект. Битно било која ФОТКА е поубава, ама тоа за индивидуата може да има различни значења.
Леле, невкусно еј. Вечни комплекси ќе им набиеме.
Па не се пубертетлии или мали деца да не сфатат шега.
И вие не прочитавте во првиот пост дека се оценува сликата, а не индивидуата? Не тропајте глупости . Ќе се навредел некој ако имал помалку гласови.:bilokojzbo1r:

Калимеровци... :bilokojzbor3:

Ја затворам темава. Тапа сте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom