Колумните на Бранко Геровски

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Комуњарче,иди шири пропаганди на друго место,не замарај тука.Од такви ко тебе не ни ја бива земјава.

Е баш тука ќе ширам пропаганда.....
Ако не ти се свиѓа...слободно иди читај на друго место, НЕЛИ?

Каков лузер е тоа чоечето, незнам зошто сте отвориле тема за него. Греота незнае ни да збори, гарант некој друг му ги пишува предавничките текстови.

Гудман, а тебе што ти е филмот? Поданик си му на Сранко?

Тоа треба да се бојкотира...а не да се пастира кај ќе се стигне!

Инаку, неговите колумни:

W4474-LRG.jpg

Сакав само да го слушнам вашето мислење. Јас бев изритиран од коментарите што ги праќаат во шпиц во врска со неговите колумни, па сакав да го чујам вашето мислење во врска со него сметајќи дека тука има паметни луѓе. А и не сум поданик на Б.Ц. ако мислеше на тоа, јас сакам да се задржи името Македонија, но не можам да разберам како може да има вакви луѓе во Македонија. Поради таквите како нив, Македонија пати со векови

Појдете само на “SPIC.COM.MK“ и под неговиот натпис во коментарите да видите кој се не му се заканува на тоа копиле издајничко,цела МАКЕДОНИЈА му се заканува,освен некој продаени п..ки како него.

а зошто толку остро го напагате човекот???факт е дека се неможе да добиеме...и НАТО и името...нели го сфаќате тоа???грешкате е направена многу одамна пред 17 години...и тоа не е единствената...цело време додека сите наши политичари го туркаа овој проблем под тепих грците работеа на случајот...и тоа навистина работеа...и што очекуваме сега???извесни последици мора да сносиме...белки ке научиме нешто..дека проблемите не се решаваат со нивно игнорирање.....
E...nemoj da dolevas maslo...
I zatni si ja taa predavnickata mucka za da ne dobies shut po nea...
pa da si licis so onaa spodoba,karikatura od `covek` Gerovski i fizicki.
Ne ti e sram....gjubre edno gjubrosano.:nerv:

а зошто толку остро го напагате човекот???факт е дека се неможе да добиеме...и НАТО и името.

Слушај другар..
Ние го направивме своето..
Знамето го сменивме, уставот, се откажавме од имотите на македонците во Егејска Македонија..
Испаднавме повеќе од фер и за Грција и за НАТО и за ЕУ
Ние докажавме дека сме демократска земја..
Што не му текна бе на чичко Геровски ова.....што не се запраша малце за овие компромиси што ги направи Македонија??????

Ова малце ли е што го направивме.
Па на крај крајава, ако бараат сега и името, а не го земат ова во предвид...тогаш нека си ебе мајка НАТО и ЈАТО..
На крај крајава, ако сме паметни можеме да ја кренеме државата и без НАТО......

Сакав само да го слушнам вашето мислење. Јас бев изритиран од коментарите што ги праќаат во шпиц во врска со неговите колумни, па сакав да го чујам вашето мислење во врска со него сметајќи дека тука има паметни луѓе. А и не сум поданик на Б.Ц. ако мислеше на тоа, јас сакам да се задржи името Македонија, но не можам да разберам како може да има вакви луѓе во Македонија. Поради таквите како нив, Македонија пати со векови

Нив највеќе ги боли ако јадат гомна, а нема кој да ги слуша...

Игнорирајте ги, ќе сфатат дека не вредат ни за плунка!

E...nemoj da dolevas maslo...
I zatni si ja taa predavnickata mucka za da ne dobies shut po nea...
pa da si licis so onaa spodoba,karikatura od `covek` Gerovski i fizicki.
Ne ti e sram....gjubre edno gjubrosano.:nerv:

незнам од каде си земаш за право да ме наречиш предавник???????тоа е реланост со која порано или подцна мораш да се помириш...и знаеш што????преку к** ми е од патриоти по форумов....са јаде гомна за секого..а нели сфаќате дека се тоа лугето што сами ги избравме да не водат??????мислам на владата овде...исто преку к** ми е од фактот што секој втор на форумов го знае решените за излез од кризава а само владата не го знае...ајде ти се молам???разгледај ја малку ситуацијата како да си марсовец па после суди....

незнам од каде си земаш за право да ме наречиш предавник???????тоа е реланост со која порано или подцна мораш да се помириш...и знаеш што????преку к** ми е од патриоти по форумов....са јаде гомна за секого..а нели сфаќате дека се тоа лугето што сами ги избравме да не водат??????мислам на владата овде...исто преку к** ми е од фактот што секој втор на форумов го знае решените за излез од кризава а само владата не го знае...ајде ти се молам???разгледај ја малку ситуацијата како да си марсовец па после суди....

ова да не ти го пишуваше Јани Кокрадули:toe::toe:..или некој од фамилијата Баритонови???????????????

факт е дека се неможе да добиеме...и НАТО и името...нели го сфаќате тоа???
Факт е дека се води пропаганда во таа насока, која лесноумните би требало да ја проголтаат и да веруваат во тоа. Оние со малку повеќе мозочни клетки не паѓаат на такви финти.

грешкате е направена многу одамна пред 17 години...и тоа не е единствената...цело време додека сите наши политичари го туркаа овој проблем под тепих грците работеа на случајот...и тоа навистина работеа...
Аха, еднаш едни фаци направија судбинска грешка, иако не убедуваа дека ќе биде "краткотрајно и привремено". Сега, истите фаци сакаат да не поебат по вторпат и да ни ја запечатат судбината, преку ефтина јадица наречена НАТО.

и што очекуваме сега???извесни последици мора да сносиме...белки ке научиме нешто..дека проблемите не се решаваат со нивно игнорирање.....
Последици треба да сносат оние кои ги носат предавничките одлуки, а не народот кој цело време е нивна жртва и заложник. И треба да научат дека проблемите не се решаваат со ширење на задникот за да им остане на фотењата.

klosar najlesno e da obvinis nekoj drug za toa sto ti se slucuva i da go primis odpozadi. kriv bil kiro-fyrom, denko... toa site go znaeme. treba da bideme dostojni da se nareceme luge i da se izborime za nasite prava prvo kako lugje a posle i kako Makedonci. se nadevam znaes deka edno od najneprikosnovenite covecki prava e da odredis sto si, koj si.. nikoj nema pravo da ti menuva bre nepismen...
COVEK-KOLKU GORDO TOA ZVUCI (i ako si Makedonec????)

Факт е дека се води пропаганда во таа насока, која лесноумните би требало да ја проголтаат и да веруваат во тоа. Оние со малку повеќе мозочни клетки не паѓаат на такви финти.

Аха, еднаш едни фаци направија судбинска грешка, иако не убедуваа дека ќе биде "краткотрајно и привремено". Сега, истите фаци сакаат да не поебат по вторпат и да ни ја запечатат судбината, преку ефтина јадица наречена НАТО.

Последици треба да сносат оние кои ги носат предавничките одлуки, а не народот кој цело време е нивна жртва и заложник. И треба да научат дека проблемите не се решаваат со ширење на задникот за да им остане на фотењата.

само да те потсетам дека народот после тоа ги награди со уште еден мандат....сфатете еднаш дека народот е тој што казнува...
привремено решение?????????да така беше таке уште е...17 години се многу за нас како луге со просечен живот од 65 години а за држава не се многу....сме чекале и со илјадници години...и каква пропаганда гледаш те молам кога самата америка ти изнесува прогрчки предлози те молам???не сме ние ТИЕ што ке одлучат како спорот ке заврши..туку се амариканците....истите тие на кои до вцера плукавме заради 2001...сега во истите се колнеме....

Ѓубре предавничко,клошар невиден.
Мака ми е што си ги трошам прстите за да напишам нешто за него.

Треба да се бојкотираат медиумите,весниците,све буквално!
Да не дозволуваме да ни го перат мозокот!

Слушај другар..
Ние го направивме своето..
Знамето го сменивме, уставот, се откажавме од имотите на македонците во Егејска Македонија..
Испаднавме повеќе од фер и за Грција и за НАТО и за ЕУ
Ние докажавме дека сме демократска земја..

Слушај другар,

тоа што сте го направиле, што сте се откажале од знамето со историскиот симбол на Македонија, што сте се откажале од имотите на македонците, што сте го смениле уставот - сето е нефер, нечесно и нехумано. Да му помагаш на криминалец е соучешништво во криминал. Ако требаше да се биде фер кон крадците и разбојниците, немаше ни да постојат полиција, судови и апсани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom