Колку време траеше вашиот прв секс ?

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе бато...онака рутински, дента.:)
А вечерта не се надевав на секс.

:pos2::pos2: На препад те фатиле..неспремен:pos2::pos2:

По темава.....се брои во минути...на прстите од една рака...ај да не лажам....пола прсти од една рака:pos2: Заебана работа е тоа да се прави во кола....

тоа беа најчудните и најубави 5 минути у мојот живот...
...затоа сеа сум татко!...

Жити се опиши ги овие два саата:smir:
Аман де секс ко секој друг, нема ништо посебно да опишам. 3 мои оргазми....не знам што е тука чудно:toe:.

Аман де секс ко секој друг, нема ништо посебно да опишам. 3 мои оргазми....не знам што е тука чудно:toe:.

Твој прв секс.Твој прв оргазам траеше...?Овде напиша 3 пати,во два саати,за колку време заврши првиот пат?(вака подетално,за да не се разбереме погрешно:smir:)
Она невина беше?

prviot pat-mnogu kratko nekoi si 10 min najveke.no dovolno bolno a i romanticno za da gi pamtam uste dolgo.inaku da rabotava bese drz-nedaj

Pa kratko posle tolku ubeduvanje,probuvanje,odlozuvanje i slicno ,ne bese nesto posebno,ali se custvuvav zadovolno a ne doziveav nikakvo zadovolstvo,i naprotiv se prasuvav sto se diga olku fama okolu ova cudo nareceno sex...pa posle ne mi pagase na pamet,podobro mi bese da se baknuvame i galime so casovi od kolku cinot na vodenje ljubo,ali se so vreme bivalo neli.

Твој прв секс.Твој прв оргазам траеше...?Овде напиша 3 пати,во два саати,за колку време заврши првиот пат?(вака подетално,за да не се разбереме погрешно:smir:)
Она невина беше?
ОК, погрешно сме се разбрале. Првиот пат траеше околу 20 мин, 10 минути пауза па продолживме.
Не беше невина дотичната иначе:smir:

Прв пат па шознам околу 10мин.И знам дека бев прилично расочаран,мислев дека е многу поубаво.Ама со тек на време стана fantastiko:)

Па...:pipi:. Сигурно траеше еден до два часа. Зашто? На почетокот :pipi:ради предиграта, а после затоа што ме болеше и можеби пет пати го прекинав, се додека не осетив како ептен ме запече и скокнав наеднаш... се сеќавам убаво трчав во WC (и јас не знам зашто). И тогаш беше тоа финалното...
лелеле претерав со ова...подобро да прекинам овде:kesa:.

тииииииииииииииии бееееееееееееееее се ебачишта овде у пичку лепу дај не лажете се знае прв пат ко прв пат ефектива 5-10 мин максимум немој сеа овде ја молев 2 год. па ја соблакав 3 саати и сл .ефектива тури вади и ооооооооооооооооооооооооооо о колку е се знае пет пути у нутра и после цедење:drk::drk::drk::drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom