Колку време траеше вашиот прв секс ?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не бе бато...онака рутински, дента.:)
А вечерта не се надевав на секс.
:pos2::pos2: На препад те фатиле..неспремен:pos2::pos2:

По темава.....се брои во минути...на прстите од една рака...ај да не лажам....пола прсти од една рака:pos2: Заебана работа е тоа да се прави во кола....

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
тоа беа најчудните и најубави 5 минути у мојот живот...
...затоа сеа сум татко!...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Аман де секс ко секој друг, нема ништо посебно да опишам. 3 мои оргазми....не знам што е тука чудно:toe:.
Твој прв секс.Твој прв оргазам траеше...?Овде напиша 3 пати,во два саати,за колку време заврши првиот пат?(вака подетално,за да не се разбереме погрешно:smir:)
Она невина беше?

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
1
prviot pat-mnogu kratko nekoi si 10 min najveke.no dovolno bolno a i romanticno za da gi pamtam uste dolgo.inaku da rabotava bese drz-nedaj

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Pa kratko posle tolku ubeduvanje,probuvanje,odlozuvanje i slicno ,ne bese nesto posebno,ali se custvuvav zadovolno a ne doziveav nikakvo zadovolstvo,i naprotiv se prasuvav sto se diga olku fama okolu ova cudo nareceno sex...pa posle ne mi pagase na pamet,podobro mi bese da se baknuvame i galime so casovi od kolku cinot na vodenje ljubo,ali se so vreme bivalo neli.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Твој прв секс.Твој прв оргазам траеше...?Овде напиша 3 пати,во два саати,за колку време заврши првиот пат?(вака подетално,за да не се разбереме погрешно:smir:)
Она невина беше?
ОК, погрешно сме се разбрале. Првиот пат траеше околу 20 мин, 10 минути пауза па продолживме.
Не беше невина дотичната иначе:smir:

Д

Демијан

Гостин
Прв пат па шознам околу 10мин.И знам дека бев прилично расочаран,мислев дека е многу поубаво.Ама со тек на време стана fantastiko:)

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Па...:pipi:. Сигурно траеше еден до два часа. Зашто? На почетокот :pipi:ради предиграта, а после затоа што ме болеше и можеби пет пати го прекинав, се додека не осетив како ептен ме запече и скокнав наеднаш... се сеќавам убаво трчав во WC (и јас не знам зашто). И тогаш беше тоа финалното...
лелеле претерав со ова...подобро да прекинам овде:kesa:.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
тииииииииииииииии бееееееееееееееее се ебачишта овде у пичку лепу дај не лажете се знае прв пат ко прв пат ефектива 5-10 мин максимум немој сеа овде ја молев 2 год. па ја соблакав 3 саати и сл .ефектива тури вади и ооооооооооооооооооооооооооо о колку е се знае пет пути у нутра и после цедење:drk::drk::drk::drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom