Колку време поминувате пред компјутер

• Креатор на темата Креатор на темата Maryah.C
  • Време на започнување Време на започнување

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Pa so znam ovaa tema prva mi tekna ...zaso mene ocite me bolat od monitorot....pa jas pominuvam najmalku 5 casa ..pa do 10 nekogas ...Vie?

Многуууу неможам да издржам цел ден без компјутер......а едно средно време ми е окулу 8-10 саати

Зависи, ако сум слободен и немам попаметна работа знам да забегам и по 5-8 саати, ама обично немам толку време

Многу можеби и најмногу од сите на форумот, ми се случувало и да заспијам пред компјутер. Не знам точно колку саати седам ама минимум е 10 па сега вие видете. :)

walker_girl напиша:
Многу можеби и најмногу од сите на форумот, ми се случувало и да заспијам пред компјутер. Не знам точно колку саати седам ама минимум е 10 па сега вие видете. :)

uuhuhuhuhu..minimum 10 ...haha neam zborovi....pa nosis li naucoe za vid..hehe salu se ..pa i ja sedu najvise do 12 ne povise ama ne minimum 10

Абе јас треба да носам очила ама не ми се оштетени очите од компјутерот, всушност и не седам нон стоп 10 саати, станувам јадам, шетам ово оно, ама пак повеќето време сум тука :)

Вака стануем у 8 насабајле седнувам пред компјутер прекини само кога ми се иде у вц и за јадење и се така до 12 навечер кога ке пуштам несо да се симиња и си легнувам :angry2: :kafe:
п.с кога седам пред компјутер се пунам со енергија и видот ми се изострува

po 5 saati dnevno , ja bi i za poveke :) ali nemam vreme , osobeno sega letooo mmm nema sansi da dremam tolku mnogu pred PC :)

Okolu 2,3 sati a nekogas koga nemam so da pram i poveke ama nekogas i pomalku i od 1 sat.

6 саати сон, уште некој саат за јадење, одење до негде.. 10-14 саати дневно сум на компјутер. Тоа е, кога си врзан со работа.. (=

uuhuhuhuuh super...znaci ne sam samo ja so sam cel dn na kompjuter
:je:

Зависии... Кога сум на компјутер и коа некој ме потраже на телефон, одма гледам сестра ми седнала пред компјутер и комшијата што ме побарал МЕ ЗА*БАЛ. Или ако имам некоја тешка работа - морам да седам бе луѓе пред компјутеро, а иначе компјутерот за играчки и забави го користам 1 саат дневно ништо повеќе - а работам 4,5 саати дневно тука некаде:je:

Леле сега се заразив од ова WOW и кога сум дома се оставам и по 5 саати бец престан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom