Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
2 дена и една ноќ

Јас сеа во 10 часот уште 5 часа ќе одам да си легнам, и ќе поспијам барем 20 часа за да пробам да си срушам рекордот од 3 дена и 2 ноќи.

Ама овојпат и редбули ќе земам и кафиња ќе фрчат, мора да стигнам до 5 дена барем.

Hello :pipi: Добро прашање? 72 часа, и бев за никаде... Нервоза до немај каде, ке утепав некого:vozbud:
Сега не се оставам без спиење, максимум до 24часа:pipi:

Јас имам издржано до 3 дена нон стоп и после 3 дена без спиење сум како пијан
:vozbud:Bravooo за тебе ..ја не можам без спиење...се дешава да не легнам повисе од 20 саата..ама после наплаќам дупло...инаку ако не спијам ко зомби сум...се ми е исто..и ристо и исто мене ми е исто хих:pos2:

83 часа, ЦЕЛ ВИКЕНД! Се надминав себеси, а инаку сум познат како најспанко во цело друштво спијам просечно 14-16 саати во денот зависи кога како, татко ми ми вика дека имам спијачка болест :pos2:

2 Ноќа , кога бев лани на Одмор во Охрид со другарите се договорив ме кој може највише да издрзи без спиење , иако не победив ама толку :) :)

2 дена

веке на крајот на 2от ден кај и да погледнам кревет гледав

2-3 Дена ама тоа важеше кога студирав сега сум умен најмногу 36-40 часа

Letovo sekoja vecer se pribiram doma posle 5 saat a stanuvam vo 9, znaci sekoj den spijam po 4 saati max i mnogu mi e napnato preku den. Poradi ova ne mozam da napravam nekoj rekord so nekolku dena nespienje:)

2 i pol dena... jako e :D i ne mi se spiese ...ama morav :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom