Колку ви значи насмевката?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Иако јас долго време не сум срекна сепак највеке ме расположува тоа да ги гледам другите околу мене расположени,насмеани,срекни...само тоа ме смирува...

Ми значи и тоа многу обожавам кога сум со луѓе кои се постојано насмеани и шират позитивна енергија.

Насмевката, но и погледот -- целокупното позитивно држење -- најмногу значи!

Sakam nasmeani luge okolu mene me pravat pozitiven i mene a mnogu sakam otkacenki interesni osobi lelej togas kako se vklopuvam i jas vo sema otkacuvame do kraj i kineme zelenki :vozbud: smeski sum i denot mi e prekrasen da i dodeka komentiram za nasmevka imam edna omilena nasmevka a devojkata znae deka i ja obozavam nejzinata nasmevka i smeaaaaaa mwa mwa mwa mwa mwa mwa mwa
da , ti ja obozavas mojata nasmevka lalalal:je: posto mi e najubava juhyyy:vozbud:

Многу. Обожавам кога околу мене гледам само насмеани лица и колку и да сум тажен, тоа ќе ме орасположи :)
Smile makes the life more beautiful! :)

Ако е кисела насмевка ич не ми значи. It's very easy to tell the difference.

Зависи каква ќе е, ако е убава многу, ако е некоја горчлива ич.:)

Во моментиве, ептен... макар и да е онака... едвај извадена од душа...:nesum:

Најмногу ми значи детската насмевка,насмевката од моите најмили ангелчиња,кој ми ја полнат душата за подолг временски период.Одвај проодено,знае едвај три збора,а знае да ме насмее како никој на светот.Дури и кога ја тегне брат и се смее,има насмека на ангел.А бате:)зверче мало,ретко нерасположен.
Сакам позитивни и насмеани луѓе околу мене,депресивните не ми се добро друштво,ми даваат негативна енергија.Во љубовта насмевката ми кажува повеќе од зборовите.

Најмногу ми значи насмевката,кога луѓето околу мене се насмеани,ведри,расположени, тоа е нешто што прави да се чуствувам пријатно. Ама ми значи насмевка која е искрена и од срце а не некоја онака лицемерно дадена вештачки.

Искрена, срдечна, пријателска насмевка ми значи многу. Ако пак некој ми се кези куртоазно, лицемерно, подло, ме вади од чевли, ми го расипува денот, буди примитивни пориви да му ја смачкам фацата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom