Колку странски јазици знаете?

• Креатор на темата Креатор на темата filip_sk
  • Време на започнување Време на започнување
Ова да се стаи у сеир треба:
Колку странски јазици знаете?
Македонски,англиски....пет души вака почнале

А сега за мене...Хрватски,англиски,германски(така-така) и шпански(20 %)

pa jas znam se be luge koj sakate se znam be dusicki i taka znam deka mi zaviduvate

Angliski malce germanski i sea sakam da ucam grcki..i italijanski...

Добро Англиски нормално,то ми е јазик N‘1 после македонскиот.Одлично зборувам и германски,српски,хрватски,а сега (морав)научив и италијански и шпански....

angliski,germanski,shpanski(ne od seriite:) tuku na kurs ,latinski,francuski(pomalku)..sega za sega tolku znam moze ke prodolzam ushte so nekoj;)

Nema neso so ne znam: angliski, francuski, italijanski, latinski, srpski, spanski od tv (znaci neso znam) sega pocnav albanski...... a be so da ti raspravam baska i jazicen smer sum i ko ke viis znam se i sesto. :)

англиски, француски, српски, хрватски, помалку бугарски и толку.
Македонскиот не го бројам - мајчин јазик. И си го негувам струмичкиот дијалект.

Zboram citam, razbiram angliski, francuski i srpski, italijanski razbiram, a grcki citam, ama zatoa znam da kutam na site jazici

Најдобро зборам англиски и француски, италијански(не баш добро), малку шпански, и нормално овие комшискиве- српски, хрватски...

Англиски,француски,шпансkи (така-така) и толку,а сакам италијански да научам:)

Zboram angliski,italijanski i germanski,po malku spanski i albanski i neso razbiram francuski

Англиски знам...германски разбирам и по малце зборам..учам итаљански и шпански воедно можам да фатам некој збор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom