Колку сте зависници од благо (слатко)?

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување

Колку сте зависни од sweets & candy?

• Вкупно гласачи
    249
Многу јадам благи работи. Понекокаш и неможам да заспијам ако не пробам нешто благо

јас сум зависен многу од благо :vozbud::vozbud: и сакам секогас да јадам благо :):) без благо не мозам да зивеам хехехехе:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Благите работи се составен дел од моето секојдневие:helou:

максимално зависна.....нема ден да не ставам благичко во уста.....сакам се али омиилена ми е чоколадна торта....ммммммммм...

Јадам и благо и солено али за зависност ако праиме муабет .. тоаш деф благо .. Особено од Nestle :pipi:

more jadam i toa ne po edno tuku po dve-tri na den epten sum zavisna,nemozam bez blacko,bilo da se cokpoladi ili slatki

Премногу сум зависна за благоо.Јадам секој ден ,било шо само да е благо.
Кога бев на операција првото нешто шо побарав откако заврши беше благо. Одеднаш се ми помина,бев како нова.

МНООООГУ!!! Порано не јадев скоро ич у последно време ме заразија ептен..
Ако не изедам мнннн благо у денот лошо е :pipi:

Зависна? Далеку од зависна сум..
Ако јадам благо еднаш до два пати неделно.. и то онака ако видам некој како јајт да зеам и јас.. појќе сакам солено од благо.
И јас исто.. не можам да јадам многу благо, а соленко секогаш може:pipi:.
Во последно време јадам малку почесто оние мали чоколатца да и правам друштво на другарка ми:toe:

Не сум ама ич.... Не јадам благо у принцип,повеке сум по соленото...

Па не сум некој голем зависник, можам и со денови ништо благо да не каснам.Појќе по солено сум:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom