Колку сте секси ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
sexgage7.pl

sexgage7.pl

Пу бееее за малце

sexgage7.pl

sexgage7.pl

Пу бееее за малце

тапа работа...земи на Фејсбук (сигурно знаеш ама ја да си кажам кожа не ме трае) има слични квизови као "колку сте секси?" и "колку сте романтични" тие даваат невидено точни резултати...еве баш глеам сеа сите се секси на фејсбуков да си радосен/на само што ги имаш за пријатели,да не збориме па за праење муабет и читање нивни статуси... :toe:

тапа работа...земи на Фејсбук (сигурно знаеш ама ја да си кажам кожа не ме трае) има слични квизови као "колку сте секси?" и "колку сте романтични" тие даваат невидено точни резултати...еве баш глеам сеа сите се секси на фејсбуков да си радосен/на само што ги имаш за пријатели,да не збориме па за праење муабет и читање нивни статуси... :toe:

Јас еднаш направив таков тест и ме аднаа 25 нови пријатели во рок од 1 саат.

Јас еднаш направив таков тест и ме аднаа 25 нови пријатели во рок од 1 саат.

ќути знам ми кажувале и други...
мене па ми е страв да го напраам тестот...меч со 2 острици е неможам тукутака да ризикувам...после кој ќе брише пораки на меил од фејсбук :nesum:

ќути знам ми кажувале и други...
мене па ми е страв да го напраам тестот...меч со 2 острици е неможам тукутака да ризикувам...после кој ќе брише пораки на меил од фејсбук :nesum:

Јас и фејсбук си променив заради тоа. Сеа иам слики ставено од Бред Пит и не ме бараат до толку како порано.

абе за малце и чиста десетка (факултетска),ама ништо.
По се изгледа не сум доволно секси за овој свет.

Сите сме хот на форумов, гледам на никој не му паднало нешто помало од 6...или нехот членовите си ги кријат резултатите? :icon_lol:

Би го решил тестов ама страв ме да не пукне компјутерот кога ќе излезат резултатите.:pos:

Не е то4но.Мене ми рекле дека сум поише од ова.:toe:

Back
На врв Bottom