Колку сте искрени?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
мразам лажги и исфилуани работи.Не лажам,ако мислам дека треба да си кажам нешто си кажувам.Епа сеа,боже мој ,колку луге на планетава толку различни мислења

се трудам да бидам најискрена ама се среќавам со проблемот на суровоста на искреноста, затоа што некои луѓе не сакаат да слушаат вистини, сакаат да ги лажеш, за да не ги повредиш, што е и нормално, па затоа внимавам.

се трудам да бидам најискрена ама се среќавам со проблемот на суровоста на искреноста, затоа што некои луѓе не сакаат да слушаат вистини, сакаат да лажеш, за да не ги повредиш, што е и нормално, па затоа внимавам
:toe:
p.s.(posle se setiv) neka mi prosti lost angel znae zosto

Зашто го има истото мислење 2 пати,ама од различен член??

искрен сум...па вппрочем и затоа сум зачленет...да си кажам овде се шо сакам како шо е:)

Najcesto da. E sea postojat nekoj mali sitni lagi i momenti ko ke e podobro da se izbegne vistinata,i ne vervam da ima nekoj so ne se nasol vo takva situacija.

Лагата е сол на рана пишувам само вистина.....:)

Дали на форумов тоа што го пишувате навистина го мислите?Дали секогаш ја пишувате вистината или малце ја искривувате?Дали постовите ви се жива вистина...или спротивното?

Iskrenosta mi e najsilno oruzje..Mnogu ja cenam i sekogas sum iskrena.........So nea lesno ziveam:wink:

90 % :) неможам да бидам 100 % и да сакам :)

Sekogs sum iskrena, i na forumov i opsto vo zivotot. Smetam deka toa e edna covecka doblest, a ja izbegnuvam visinata samo koga e neophodno. No vo nikoj slucaj na forumov. Ne gledam pricina zasto tuka bi lazela ili bi kazuvala nesto sto ne e vistina. No reason

...iskren sum vo realnosta(u zivo de)...vo vrska so forumive, toa e samo ushte edna zabava za mene, "teatar virtuelen", mesto za glumenje, se sto e pod kategorija "ekranizacija" se e za mene glumechka profesija...ne e realno-virtuelno e...

a kazete mi dobra pricina zs da lazam.... nema zs ednostavno... a i + toa nejkam da ziveam vo laga, taka da sekogas se trudam da ziveam so vistinata i poveke ja sakam i ja kazuvam vistinata, se trudam da ne laza zs znam glupavo e, a i + toa ja nejkam da ziveam vo laga a zs pa drug da napraam da zivee so taa laga sto jas ke ja kazam, nema logika neli??? taka da se so si kazuvam si kazuvam iskreno i bez laga...

Искрена сум секогаш. Овде сум нова, па и не гледам потреба да лажам. А и зошто да лажам?!? Ако не сакам некој нешто да знае за мене едносавно тоа не го кажувам. Мразам искривување на вистината. Подобро молчи, отколку да "треснеш" некоја лага :helou:

Мислам дека сум искрена, најпрво спрема себе, а после спрема останатите, оние кои заслужиле..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom