Колку сте ГЕЈ?

• Креатор на темата Креатор на темата RebelGirl
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2:
36% :toe:
You might act straight mate, but I bet your mother always knew you'd grow up to be a gay guy!

се обложувам, да не пишев на почетокот дека сум машко што има секс со машко... тешко дека нешто ќе излезеше точно. а и како може да пишам дека сум машко што има секс со машко... и да ми каже дека сум 36%? ова чудо мислам дека мери феминизираност... а не ориентација.

36% :toe:
You might act straight mate, but I bet your mother always knew you'd grow up to be a gay guy!

се обложувам, да не пишев на почетокот дека сум машко што има секс со машко... тешко дека нешто ќе излезеше точно. а и како може да пишам дека сум машко што има секс со машко... и да ми каже дека сум 36%? ова чудо мислам дека мери феминизираност... а не ориентација.

То е само доказ дека си геј поради мода и имиџ а не по природа.
Не си искрен педер.

То е само доказ дека си геј поради мода и имиџ а не по природа.
Не си искрен педер.

срце си ако мислиш така :back:

ама сепак не. изгледа центрите за моторика и естетика ми се маскулинизирани... а оној за привлекување ми е типчно гејски.

знаеш летчо... не се сите стрејт лукинг -стрејтери
ниту пак сите феминизирани геј.

ахаааам. :pipi:

36% Gay, ovoj test gi pravi hetero mazite poveke gay, od aktualnite homoseksualci:pos2::pos2::pos2:

30% бе, да не ги кубев веѓите поарен ќе бев.

Ц ц ц ц , абе јас не кувам веѓи, аман стрејтери што ви стана, се попедерчивте бе сите :)

Дали не кубиш бе ?Јас неколку месеци ги немам кубено инаку ги кубев редовно, сеа ќе почнам пак.Кај некои луѓе се мора.(Мерка против грмушки).
И арно кој рече, ова не мери педерлук, туку феминизираност(шо ме нервира уште поќе).

Он топик:
6609d9719c2c6690.gif
28% геј !!!??? Да ти ебам и гејметарот и тој педерот што го правел !!!
furious_wave_by_nillemotes.gif
Како може ЈАС од сите да имам 28% !!!???
_angry__by_Ser1x.gif
Од мене будала ќе прави !!!
_madtyper__by_X_wing9.gif
си знам јас колку геј сум (100%)!
Wrath_by_Oktanas.gif

Nerdraging/gayraging:vozbud::vozbud::vozbud:
Пола форум се погеј од тебе нептун ти ја земаа работата:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom