Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А коа играше со мене беше 91% геј, само мислам дека беше од пивото. Инаку добро е има надеж за мене 23% сум геј иако мислам дека Маце наш ќе биде разочаран од мене. :tv:Eko1 напиша:Јас сум бил 30%![]()
vardarce напиша:А коа играше со мене беше 91% геј, само мислам дека беше од пивото. Инаку добро е има надеж за мене 23% сум геј иако мислам дека Маце наш ќе биде разочаран од мене. :tv:
Јас у црвената зона? Сеа баш коа запознав некого од ж пол да влегуам у црвена геј зона, не ми се веруа. :nesum: Него ти си ми сумљив да знаеш после кроасаните као да ќе биде кај тебе 110%. :sport2:Eko1 напиша:Маце наш ке ни дигне процент..... не сумјај ич.![]()
Ти гарант ке влезиш во "црвената зона"..... а за мене не знам.... уште немам решено :nenene:![]()
Пффф не си нормален Стево...ќе паднев од столStevoMC напиша:36 aj da im dademe nie edna anketa kolku si glup da ja sozdades ovaa anketa 36 posto mi rece a ne veruvam
StevoMC напиша:36 aj da im dademe nie edna anketa kolku si glup da ja sozdades ovaa anketa 36 posto mi rece a ne veruvam
Te преобратила таа на аватар шо ти е а?BusHav напиша:Прв пат го праев 25% ми излезе
Сега го праам вторпат 6%