Го мразам тој принцип на “дај шта даш“, никогаш не сум го практикувала, никогаш нема да го практикувам.
Јас не сум човек кој е зависен од околина и луѓе, генерално можам да бидам сама и со години, око нема да ми трепне. Од врска до врска кај мене проаѓа огромен период. Не сум условена, ниту ме интересира другите дали си нашле некој или ич не го разбирам моментот: сите што ги знам фатија некого, ај и јас, па паники, па депресии за такви работи... Навистина не го разбирам, никогаш не сум можела. А и мене додуша не ме разбираат, дека јас не функционирам по тој принцип.
Не ме интересираат такви работи, ретко влагам во врски, ако сум решила да влезам со некого во врска, тоа значи дека мислам дека треба да дадам шанса, па сега здравје Боже... или ќе успее или не, нема трето.
За другите не знам, не можам да зборам.
Мразам генерализации. Секој си прави избори какви мисли дека се соодветни, и на крајот од денот тоа си е личен избор, ниту ме интересира, ниту е мое да коментирам.
Јас не можам да зборам во името на Македонецот, јас можам да зборам во името на Crazy in Love.